Független tanácsadó honlapja.

Étrend-kiegészítők Tiens termékek

 

 

Új magyar diabétesz gyógyszer

cukorbetegŐrült módon zajlanak a diabétesz gyógyszeres kezelését célzó kutatások.

Két nap óta minden félórás rádióhírben ott szerepel, hogy pécsi orvosok egy aminosav végleges módosulásában találták meg a diabétesz okát és ez remek lehetőséget jelent számukra a gyógyszeres kezelésben.

 

FIGYELEM!

Nem szólnak a hírek a cukorbetegség gyógyításáról. A kezeléséről van szó. Aki ismeri a szavak fontosságát és az orvosi nómenklatúrát, az tudja, hogy a kettő között szakadéknyi távolság van.

A betegség a test egy vagy több szervének a hibája. A gyógyítás azt jelenti, hogy a hiba megszűnik. A kezelés, pedig nem más, mint a hiba fenntartása mellett a betegség tüneteinek csökkentése vagy az élet meghosszabbítása.

Egyetlen krónikus életmódbetegségnek sincs gyógyszere

Már-már dogmatikusnak tűnik, de igaz: egyetlen krónikus, életmódbetegségnek sincs gyógyszere. Évtizedek óta kutatási dollárok milliárdjai folynak ki az ablakon, mert mint a pécsi kutatók egy tökéletesen ismert és gyógyítható betegség kezelésére alkalmas gyógyszert keresnek.

Ha most nem az orvostudományról lenne szó (ami szándékosan elmisztifikált terület), hanem mondjuk a gépkocsi szerviz tudományról, akkor talán mindenkinek reálisabb lenne, hogy ha egy motort jó minőségű üzem- és kenőanyaggal kell ellátni és nem szabad megsütni azzal, hogy a hűtőrendszerbe cukrot teszünk víz helyett, stb. És ha bekrepált, akkor hiába dobunk egy kotyogáscsökkentő tablettát a tankba, attól az még beteg marad.

Tényleg! Tudta, hogy van ilyen tabletta? Minap a benzinkúton ajánlotta nekem az eladó, amikor panaszkodtam, hogy évente egy liter olajat eszik a motorom. 2100 Ft, és ha belerakom minden tank benzinbe, akkor nem fog csilingelni és kevesebb olajat fogyaszt. Lehet, hogy ezt is pécsi orvosok találták fel?

A testünk egy szén-oxigén alapú gépezet, ami ráadásul komoly önjavító mechanizmusokkal van felszerelve. Hasonlít egy autóhoz. Van motorja, hűtőrendszere, igényel tiszta levegőt, tiszta vizet, üzemanyagot és némi ésszerű törődést a hosszú élettartam érdekében. A cukorbetegség oka nem az, amit a pécsi orvosok feltaláltak, hanem az, hogy éveken át rossz minőségű üzemanyaggal járattuk a testünket.

Mit fedeztek fel Pécsen?

Bár a hírek részleteket nem árulnak el, a sorok közt olvasni képes szakember azért elcsíphet információkat.

Például a kutatást vezető orvos szerint: "...néhány éven belül olyan gyógyszerek és táplálékkiegészítők állhatnak a betegek rendelkezésére, amelyekkel megállíthatják állapotuk romlását." Ebből arra következtethetünk, hogy kutatóink a spanyolviaszt fogják felfedezni. Ugyanis táplálék-kiegészítő csak valamilyen étel lehet. Mondjuk egy vitamin vagy egy gyógyhatású növény.

Na már most is számos táplálékkiegészítő áll a cukorbetegek rendelkezésére, ami megállítja az állapotuk romlását. Hogy ne menjünk messzebbre, ilyen a cassia-fahéj, a gymnema sylvestre, a króm, a c-vitamin, a halolaj, stb...

Azt is elmondta Wittmann István, hogy "... a felfedezés nemcsak a cukorbetegség, hanem anyagcsere-problémák, a magas vérnyomás, a szív- és érrendszeri betegségek kezelésében és a rákgyógyításban is segíthet." Ebből megint arra tudok következtetni, hogy itt nem gyógyszerről, hanem egy gyógynövényről lesz szó, mert ilyen széles spektrumú hatása csak a növényeknek és a vitaminoknak van.

Az, hogy az anyag nevét nem hozták nyilvánosságra, hanem szabadalmi oltalmat kértek rá, némi aggodalommal tölt el. Ha pár év múlva kiderül, hogy mondjuk a brokkolit találták fel a pécsi egyetem kutatói, akkor hamar gyógyszerré válhat, mint két éve az orbáncfű.

Két millió beteg

Hazánkban egy millió diagnosztizált beteg és még egy millió szaladgál az utcán, aki azt sem tudja, hogy cukorbeteg. Tendencia szerint 20 év múlva minden második ember cukorbeteg lesz. Ezért érdekes a gyógyszer kifejlesztése az ipar számára. Ha sikerülne kifejleszteni ezt a szert, ami minden második ember számára szükséges, és mondjuk még kötelezővé tenni a szűrést is, akkor a világ legnagyobb üzletét alapozhatnánk meg. Egy ilyen gyógyszergyárban szívesen lennék részvényes.

 

És valahogy elérném, hogy betiltsák a 25nap.hu weboldalt is, ami nem átall tényleg meggyógyítani cukorbetegeket és elérni, hogy gyógyszer nélkül is egészségesek legyenek.

 

Forrás: A teljes cikk a naturhirek.hu oldalon

 

További cikkeink:

Cholican kapszula

Mai Por

Spirulina kapszula

Dupla cellulóz tabletta

CHI gép

Cink kapszula

Kalcium töktermék porral oligoszachariddal és vitaminokkal