Független tanácsadó honlapja.

Tiens készülékek

 

 

TÜSI harmonizáló készülék ( vérnyomás regeneráló )

Kód: D05

Vérnyomás regeneráló készülék

A harmonizáló készülék vagy vérnyomás regeneráló több éves tudományos fejlesztés eredményeként jött létre. Kifejezetten a magas vérnyomás kezelésére. Azonban a készülék számos kedvező tulajdonságokkal rendelkezik.

Manapság a magas vérnyomás olyan népbetegséggé vált. A szív-és agyi érrendszerri rendellenességek által okozott halálesetek, amelyek hátterében általában a magas vérnyomás áll, az első helyet foglalják el a nemzetközi statisztikában. A magas vérnyomás meghatározhatja életminőségünket. A WHO kimutatása szerint az a személy, aki 115/76 mmHg szinten tartja a vérnyomását, 10 évvel fiatalabbnak látszik, mint a kortársai. A WHO szerint a XXI. század orvosi forradalma olyan alternatív kezelési módot kell, hogy találjon, amely túlmutat az orvostudományon. A cél az, hogy közös nemzetközi projektté váljon a bio-elektromosság felhasználásával. A Vérnyomáscsökkentő Készüléket ( rövidítve ABPR) Mr. Gao Jiajun fejlesztette ki és kezdte el gyártani. Ő volt az első, aki a magas vérnyomást bio-elektromossággal csökkentette. Mr. Markus, aki egy orosz Orvosi Főiskola bioelektromossági szaktekintélye, A bio-elektromosság alapú kezelés c. művében írt ennek kedvező hatásáról, azonban sajnálatos módon nem fejlesztette ki a terméket ehhez.
Egy svéd kutatóintézet szakembere úgyszintén hivatkozott a biológiai áramkörök elvére. Mr. Nodemsqimo szerint a normális fizikai funkciókat a biológiailag zárt áramkörök váltják ki, amikor is ezek az áramkörök (blokkoltak vagy elzáródtak), egyensúlyfelbomlást okoznak, és szokatlan patológiai elváltozáshoz vezetnek. A nemzetközi bio-elektromossággal foglalkozó szakemberek elmélete megfelel és egybevág Mr. Gao Jiajun elméletével, aki a készülék feltalálója. Úgy is lehetne mondani, hogy a Jiajun-féle ABPR nemcsak a kor színvonalának megfelelő csúcsminőségű termék, de nemzetközi szinten is kiváló.
A készülék eredeti neve a Szervezet Biológiai Elektromosságának Egyensúlyát Előállító Készülék. A készülék fő funkciója a páratlan sejtek töltésének beállítása a bioelektromosság elvének az alkalmazásával, ezáltal egyensúlyt teremtve a szervezet biológiai elektromosságában. Mindenfajta specifikáció nélkül ez a készülék általános hatásmechanizmusa, ezért amikor egyik fő alkalmazási területe szerint regisztrálták, ideiglenesen úgy hívták hogy Vérnyomást Csökkentő Készülék. (Gyakorlatilag a készülék külföldi alkalmazási területe integratív funkciójú).
A kezelés minden alkalommal 35 percig tarthat. Oroszország, Franciaország, Korea, Törökország, Kína klinikai tapasztalatai szerint a  készülék kimondottan kedvező hatással bír olyan tünetekre, elváltozásokra, mint fejfájás, hajhullás, asztma, fogfájás, a gyomor és bél rendellenességei, vese problémák, reumatikus ízületi fájdalmak, a lép és a máj problémái, elváltozásai, különböző kezelési módszerekkel integrálva.
A harmonizáló készülék egy csúcstechnológiájú TIENS termék, amely a bio-elektromosságot alkalmazza a kezelésre. A működési elvében integrálódik a kínai ősi elmélet a test csatornáiról, hiszen ezeken keresztül szabadon áramlik az anyag, az egészségvédelem és helyreállítás céljából.

 

A készülék működési területi funkciók:


Vérnyomás regenerálóSzív és agyi erek Kiegyensúlyozza a vérnyomást, jótékony hatással van az agyi, szív-és érrendszerre, feloldhatja a szív-és koszorúér vércsomósodásokat, könnyíthet a szív terhelésén.
Agyi tisztítás Tisztítja és frissítheti az agyat, jól kihat az értelmi képességekre, elmulaszthatja a fáradtságot és aluszékonyságot, masszíroz, szépít
Fájdalomcsökkentő Fejfájás, szédülés, vállfájás, ízületi gyulladás, fogfájás, gyomorfájás, máj, vesekő, hasnyálmirigy-gyulladás, derék-és hátfájás, tüdőgyulladás, asztma stb.
Hajhullás elleni védelem A hajhullás csökkentése, a hajhagymákra jól hat, a haj őszülésének megakadályozása, hajápolás

A készülék kiemelkedő jellemzői:

 • Kis méret és könnyű súly. A készülék a fogak elhasználódásáig használható. Kényelmes, bárhol és bármikor használható, mágneses és plusz elektromos töltés nélkül.

 • Nagy érintkezési felület, nincs szükség arra, hogy az akupunktúrás pontokat célozzuk meg, az érintkezési felület fedheti az akkupontot.

 • A hatás kiváltása gyors, 3-5 percen belül.

 • Segíthet a vérnyomás egyensúly megtartásában.

 • Ugyanolyan hatású, mint a masszírozás vagy a napszúrás elleni kezelés.

 • Környezetbarát kezelést ad, bármiféle mellékhatás nélkül.

A készülékkel fésülködés.

 • készülék - fésülködésMagas vérnyomással és vérnyomás-ingadozással küszködők számára.
  A fémgyűrűt tartsuk egyik kezünkkel, a fogakat szorítsuk szorosan a fejbőrre. Mozgassuk fel-és le, függőlegesen, mint egy normális fésülködésnél, percenként 20-30?szor, napi 2-3 alkalommal, 3-5 percen keresztül.
  Alkalmazható fejfájással, szédüléssel küszködő egyéneknél. Fokozott szellemi megterhelés esetén segíthet a szellemi képességek megőrzésében és fejlesztésében.
  A fémgyűrűt egy kézzel tartva, a fej középső vonala mentén, mintha csak fésülködne, lassan húzza végig perenként 20-30-szor , szorosan rányomva. Megszüntetheti a fejfájást, a szédülést, megtisztíthatja az agyat 3-5 percen belül.
  Megjegyzés: a készülék nem csökkenti a normális egészségi állapotú ember vérnyomását.
  Közepesen és enyhén kopaszodó felhasználók esetében.
  Egy kézzel a fémgyűrűt tartva, a fogakat szorítsuk a fejbőrre, mintha normálisan fésülködnénk, minimum napi 2-3 alkalommal, 3-5 percen keresztül.
  A készülék képes lehet 3-5 nap múlva a hajhullást szabályozni ( a hajhullást követő utókezeléssel). A haj eredeti színe visszatérhet, erőssé és rugalmassá válik.

 • A készülék használata egészséges embereknél.
  A fémgyűrűt tartsuk egyik kezünkkel, a fogakat szorítsuk finoman a fejbőrre, mint egy normális fésülködésnél, napi 1-2 alkalommal, 3-5 percen át. A napi használata csökkenteni fogja a magas vérnyomást, az agyi és érrendszeri problémák előfordulását, ezáltal védheti az agy állapotát, növelheti az agy értelmi képességét, és védheti a hajat.
  Megjegyzés: Ha a készüléket normális fésűként alkalmazza naponta 2 percen át, elmúlik az a fejfájás és szédülés is, amelyet a mobil-telefon használata és a hosszú TV-nézés okoz. 
  Amikor két kézzel alkalmazzuk, az egyik kéz a másikkal szemben.
  A fémgyűrűt tartsuk 5 ujjal tartva, a másik kéz 5 ujját nyomjuk az érintkező-tüskékhez, 3-5 percig. Ez a kezelési módszer helyreállítja az arteriális izomfal elégtelen feszültségét, feloldja az erekben a vércsomósodást, feszessé teszi az érfalakat, ezáltal a vérnyomás csökken.

A készülék szívtájékra helyezése.

Ha a fémgyűrűt egy kézzel tartjuk, az érintkező-tüskéket nyomjuk rá szorosan a szívtájékra.
Ez a módszer alkalmazható a magas vérnyomás, mellkasi zavarok és szív-és koszorúér problémáinak esetén. 3-5 perces kezeléssel lehet a szív terhelését és a vérnyomást csökkenteni.

A készülék csuklóra helyezése.

használata csuklónA fémgyűrűt és az érintkező-tüskéket helyezzük szorosan a csukló akupunktúrás pontjára.
Masszázs a behatárolt fájó területen. Ez a módszer elfogadott az érelmeszesedés, fogfájás, gyomorfájás, a hát és a derékfájás, vállfájás, vesekő, hasnyálmirigy gyulladás esetén, stb.
Tartsuk a fémgyűrűt egy kézzel, helyezzük az érintkező-tüskéket a fájó területre (akupunktúrás pontra), a bőrhöz hozzányomva. Masszírozzuk előre és hátra az óra járásával egy irányban.
Ha mástól kell Önnek segítség a használat során, akkor tartsa a társ egyik kezét, a másik kezével tartsa a vérnyomás regeneráló készüléket, azért, hogy megbizonyosodhasson, hogy az áramkör zárt-e, vagy sem.
Megjegyzés: Ha a készülék használata során nem tapasztal javulást, akkor a magas vérnyomásban, székrekedésben, májcirrózisban szenvedőknek orvosi felügyelet mellett kell  a készüléket alkalmazniuk. Habár a készülék sok probléma esetén hatékony, de némelyeknél előfordulhatnak nemkívánatos hatások, ezért időben kell az orvoshoz fordulniuk.

Felhasználási területei:

A vérnyomás fajtái: a vérnyomás regeneráló készülék hatása főképpen a idegi alapú magas vérnyomásra (I és II szakasz-ra) irányulhat, olyan magas vérnyomásban szenvedők esetén, akik túlhajszoltak, ( értelmiségiek, fiatalok és középkorúak).

Megjegyzés:

A készülék nincs hatással az örökletes hajhullásra és az elhalt hajhagymákra.
Agyműködés javítása és értelmi képességek fokozása: többségében az idegi alapon történő fejfájásra és szédülésre jó. Megjegyzés: Azok a diákok és az értelmiségiek, akik tompa fejfájást, szédülést éreznek a túl sok szellemi munka és tanulás miatt, a regeneráló készülék használata után az agy felfrissülésével, és szellemi képességeik javulásával számolhatnak.
A vérnyomás regeneráló készülék fogfájás esetén: főként az idegi alapú fogfájás esetén alkalmazható.

A TIENS termékek nem gyógyítanak semmit, a szervezet regeneráló képességét segítik elő.