Független tanácsadó honlapja.

Étrend-kiegészítők Tiens termékek

 

 

TIENS Termék filozófia


Miben nyújt segítséget a Tiens termék filozófia? Minden ember egészséges szeretne lenni, de valahogy senki sem tud dicsekedni kiváló eredménnyel. Az emberek megbetegszenek és meghalnak idő előtt, pedig hatalmas pénzeket költünk orvosi kutatásokra és gyógyszerekre. Megjelennek új ismeretlen betegségek és visszatérnek a régi, már legyőzöttek. Minél jobban küzdünk ellenük, annál nagyobb számban jelennek meg.

 

Lehet, hogy nem jó helyen keressük az egészséget?

A TIENS termék filozófia szerint:

Az életünk folyamán számos tantárgyat tanultunk, szükségeseket és kevésbé szükségeseket. De sosem tanultunk meg a legfontosabbat: hogyan őrizzük meg az egészségünket hosszú ideig. Ahhoz, hogy megértsük ezt, nézzük, milyen tényezők befolyásolják az egészségünket:

- környezet
- táplálkozás
- stressz


1. A környezet szennyezésében jelentős szerepet játszott a csernobili katasztrófa, ahol a felszabadult radioaktív anyag mennyisége 500-szorosa volt a hirosimainál. A betegségek fő oka a kicsi radioaktivitás hosszú ideig tartó hatása volt. A radioaktív szennyeződések mellett ott vannak az ipari hulladékok, a növény védőszerek és a barbár gazdálkodás egyéb eredményei.

2. A következő tényező a táplálkozás. A szervezetünk bonyolult biokémiai mechanizmus, amely mindennapi szükséges tápanyagokat követel. A jó egészséghez szükségesek a fehérjék, a zsírok, a szénhidrátok, a vitaminok, az ásványok, az aminosavak, és más anyagok. Valamelyik hiánya a szervezet működésének a zavarához vezet, könnyű rosszulléttől a halálos kimenetelűig.

Az emberi szervezet minden nap 13 vitamint és 60 ásványi anyagot igényel. És mindennap ezeknek a 60-80%-át nem kapjuk meg, mert hiányoznak a mindennapi ételeinkből, ilyenkor a szervezet pótolja azokat a csontokból és más szövetekből. Ennek eredményeképpen a szervezet tartalékai kimerülnek, és már nem tudják pótolni a hiányt.

Az élelmiszereink, amelyeket megeszünk, magukban hordozzák a technológiai fejlődés következményeit. A növények vegyszerek segítségével nőnek, öntözik a savas esők, az állatokat antibiotikumokkal és hormonokkal etetik. Élelmiszerekbe adagolják a szintetikus vitaminokat, a festőanyagokat, a tartósítószereket és a mesterséges aromákat.

Ha tetszik, ha nem, ezt kell bevinni a szervezetünkbe.

A vegyszerek felhalmozódnak a szervezetünkben, és belülről mérgezik azt. Naiv elképzelés, hogy az étellel minden szükségeset megkapunk. Sok elemet külön kell bevinni a szervezetünkbe.

3. Még egy tényező, amely hatással van az egészségünkre - a stressz. Az életünk ritmusa nagyon feszült, intenzív, ugyanakkor monoton lett. Napunkat a rossz hírekkel kezdjük, amelyek a tévéből és a rádióból zúdulnak ránk, a problémáinkat a zsúfolt közlekedési eszközökön oldjuk meg. A megoldatlan problémáinkat hazavisszük, és a közeli hozzátartozóinkat terheljük velük. A krónikus fáradtság kezd megszokottá válni.

Az ember szeretne gyorsan és hatásosan meggyógyulni, eltüntetni a betegség tüneteit és következményeit, mégsem törődik a betegség okaival. Pedig az igazi gyógyulás nem a tablettáktól és poroktól kapunk, amikor a felelősséget az orvosokra hárítjuk.

A gyógyulási folyamat ott kezdődik, hogy az emberben tudatosul az, hogy ő maga a betegségének az oka, így magának kell megtalálni a gyógyulás útját. Nem az orvos, nem a társadalom, ő maga. Ehhez némely elemi tudás szükséges.

Az utóbbi években egyre inkább a figyelem a keleti orvoslás, keleti filozófia felé irányul.

De miért is következik ez be?


Mert szinte már nincs is egészséges ember a környezetünkbe, a sokféle kemikáliák fogyasztása sem hozta meg a kívánt eredményeket a mellékhatások, lerakodott mérgek miatt.

A TIENS termék filozófia ismeretében egyre többen látják meg a kiutat, és keresik a keleti országok termékeit, amelyek 5000 éves gyógyászati tapasztalatokkal rendelkeznek. Ilyen cég a TIENS is.