Független tanácsadó honlapja.

Tiens készülékek

 

 

Dom-Bao akupunktúrás készülék

Kód: Q02

akupunktura
A Dom-Bao akupunktúrás egészségmegőrző készüléket a hagyományos kínai orvoslástanban szereplő meridiánok és a kollaterálisok elmélete alapján házi használatra fejlesztették ki. 
Állandó mágneses hatás, impulzushatás, és piezoelektromos hatás modern csúcstechnológiájának átvételével az elektromágneses energiát bejuttatja a megfelelő meridiánokba és kollateriálisokba, ezzel segítve a szervezet hatékony építését.

 

A Dom-Bao készülék felépítésének előnyei:

A Dom-Bao akupunktúra egészségmegőrző készüléket úgy alkották meg, hogy új és egyedülálló szolgáltatásokat nyújtson.
A Dom-Bao készülék működésének alapját az a mechanikai erő adja, amelyet a kapcsoló lenyomásával fejtünk ki, ezáltal azonnali energia-impulzus jön létre, amely eredményeként az impulzus eléri a meridián pontot és arra hatást fejt ki. Megnyílnak a meridiánok és kollateriálisok, felélénkülhet az életenergia, felpezsdülhet a véráramlás. 

A Dom-Bao kezelőfeje 90 fokos tartományban bármely szögben beállítható annak megfelelően, hogy az egyes testrészekre milyen hatást akarunk kifejteni, mik a követelmények. A kristály kezelőfejjel kiegészítve, mágneses és kristály szépségmasszázst lehet vele végezni. A fej könnyen mozgatható, levehető, megkönnyítve ezzel az alkalmazást.

A Dom-Bao készülék működési elve:

A Dom-Bao akupunktúrás egészségmegőrző készülék az elektromágneses bio-orvoslás és integrált elektromosság született meg. Működése alapjául az állandó mágnesesség és impulzus elmélete szolgál. A Dom-Bao eszköz belsejében az állandó mágnesesség felel a kialakult kóros állapot szabályozásáért. A mágnes által gerjesztett mágneses mező átalakul a kezelő-fejben, ezáltal létrejön egy bőrön áthatoló, nagyhatékonyságú energiamező. Ez alkalmazható kiválóan specifikus pontokon, a meridiánoknál és kollateriálisoknál. Felélénkítheti az életenergiát, felpezsdítheti a vérkeringést. Betör a meridiánok pontjaiba, vagy fókuszokba, szétvágja a mágneses vonalakat, a mikro-vérkeringéssel együtt fejlesztheti a rossz állapotban lévő területek bio-elektromosságát és bio-magnetizmusát, felgyorsíthatja a megrongált szövetek és organikus sejtek regenerálódási képességét. A Dom-Bao készülék gombjának megnyomásakor energia-impulzus generálódik, amit a kezelőfej segítségével el lehet vezetni az élő testbe. Ez az impulzus a meridiánokon és kollaterálisokon keresztül továbbhalad a csatorna-pontokon és ereken át. A magas feszültségű statikus jellemzők alkalmazásával gyorsan megnyitja a meridiánokat és kollateriálisokat, megszüntetheti az életenergia és vérpangás  kiváltó okát, lehetővé téve a test számára, hogy ideális állapotba juthasson. A mágnességet felhasználva megnyitja az elzáródott csatornákat. A Dom-Bao akupunktúrás készülék alkalmazási módja.

 1. Válassza ki az akupunktúrás pontokat a meridiánokról és kollateriálisokról szóló elmélet alapján!

 2. A felhasználó egyik kezével a Dom-Bao készüléket tartva nyomja a kezelőfejet kiválasztott pontra, majd alkalmazzon 2-3 perces dörzsöléses módszert.

 3. Akupontos nyomás módszer: Az akkupont nyomásának intenzitását aszerint kell szabályozni, hogy a páciens mennyit bír ki. Ha a Nyolc Érzet valamelyikét érzi

  (mogorvaság, bizsergés, hideg, telítettség, nehézkesség, zsibbadás, fájdalom, hőségérzet), az az Életenergia visszatérésének normális kísérőjelensége. Használat során figyeljen arra, hogy a bőrt ne sértse fel. Minden pont nyomása 3-5 másodperig javasolt dörzsöléses módszerrel.

 4. Dörzsöléses módszer: A Dom-Bao készülék fejét helyezze a meridián pontra, s alkalmazzon akkora nyomást, amennyit a páciens kibír. Végezzen körkörös dörzsölést órairányban, esetleg azzal ellenkezőleg. Ha a Nyolc Érzet bekövetkezik, az az Életenergia visszatérésének normális kísérőjelensége. Minden egyes dörzsölés kb. 5-10 másodpercig tart. A dörzsölés után lehet pontnyomásos módszerrel folytatni, 1-3 perces időközönként váltva a pontnyomásos és dörzsöléses módszert, esetleg a statikus impulzus módszert is használhatjuk.

 5. A statikus impulzus módszer. Miután az akupunktúrás nyomásos és dörzsöléses terápiát sikeresen befejezte, nyomja meg a statikus impulzus gombot. 2-4 alkalommal statikus impulzus módszert is kell alkalmazni minden csatorna pont felé.

  A Dom-Bao kezelőfejének finoman hozzá kell érnie a bőrhöz a csatorna pontnál. Amikor az impulzus átadása megtörténik, előadódhat fájdalomérzet az energiaátvitelnél, ami normális kísérőjelenség.

 6. A Dom-Bao kezelőfeje alkalmazható csúszó-masszázsra is a meridiánok és kollateriálisok mentén.

 7. Minden használat alkalmával, 1-4 csatornapontot válasszunk, naponta 1-3 alkalommal. Abban az esetben, ha szükséges, két Tiens dom-bao készülék is alkalmazható annak érdekében, hogy két oldalról, két kézzel a megfelelő eredményt elérjük.

A Dom-Bao akupunktúrás készülék felhasználási területek:

A készülék arra szolgál, hogy kimerültség vagy betegségek esetén a meridiánokat és a kollaterálisokat megtisztítsa.

 

Dom-Bao használati javaslatok

Tudtad, hogy az emberi testen elhelyezkedő akupunktúrás pontok stimulálásával számos probléma hatékonyan javítható?

A fájdalom, az örömszerzés hiánya, a testképzavar mentális problémát okozhatnak és még a ráncaink is, szaporodnak!

Jó hír, hogy ezek a problémák ma már kezelhetőek a modern technika segítségével!

 

testsúly harmonizálása dom-bao készülékkelTestsúly harmonizálására

Reggel:

MP1 pont 1 perc 30 másodperc;

MP6 pont 3 perc 30 másodperc;

Lu8 pont 3 perc.

Délben:

Dü6 pont 1 perc;

Dü1 pont 1 perc;

B46/41Bi pont 2 perc.

Este:

Ismételjük meg a reggeli használati javaslatot.

Segítőleg hathat: Egyes ételeinket zsályával és bazsalikommal fűszerezzük.

 

dom bao nemi aktivítás támogatásaNemi aktivitás támogatására

Reggel:

KS1-KS9 pontok között végigvezetni 2 perc 30 másodperc

Délben:

B50/45Bi pontok 3 perc;

B39/53 Bi pontok 2 perc 30 másodperc;

B24 pontok 2 perc.

Este:

A reggelihez hasonlóan, plusz még

B61 pontok 2 perc;

G29 pontok 4 perc

Elsősorban hölgyek számára:

G25, G29, G31 naponta 3x3 perc 30 másodperc;

KS1-KS9 pontok között végigvezetni 1 perc

A TIENS termékek nem gyógyítanak semmit, a szervezet regeneráló képességét segítik elő.