Független tanácsadó honlapja.

Étrend-kiegészítők Tiens termékek

 

 

Dicho Mosogatószer koncentrátum

Kód: DIC2

dicho mosogatószer koncentrátumA Dicho Mosogatószer magas koncentrációjú formulájának köszönhetően az edények csillogóan tiszták lesznek.

 

Erőteljes tisztító hatás

Az erőteljes tisztító formula hatékonyan száll szembe a zsíros szennyeződésekkel, ugyanakkor kíméletes a bőrfelülettel és a környezettel.

Könnyedén eltávolítja a zsíros, rászáradt szennyeződéseket az edényekről. Az erőteljes tisztító formula a rendkívüli szennyeződésekkel szemben is hatékony. Könnyen leöblíthető és nem hagy foltot.

 

Foltmentes

Az erőteljes tisztító hatása mellett, könnyen oldódik, melynek köszönhetően foltmentesen leöblíthető az edényekről.

 

Gyengéd és kíméletes

A gyakori mosogatásnak köszönhetően kezünk könnyen kiszáradhat. A Dicho mosogatószer lágy, kezeket kímélő összetevője a kókuszolaj, mely biztosítja a bőrfelület puhaságát és hidratáltságát. Bőrkímélő hatása annak köszönhető, hogy nem tartalmaz alkil-benzol stimulánsokat és foszfátot sem.

 

Koncentrált formula, mérsékelt ár

Hígítsa fel a Dicho Mosogatószert tiszta vízben 1:5 arányban.

1 liter Dicho Mosogatószerből 12 db 500ml-es flakonnyi hígított, használatra kész mosogatószert készíthetünk.

A kiváló tisztítóhatás mellett, költség hatékony, remek választás az Ön és otthona számára.

Akvárium tisztítására is alkalmas, ph 7 értékű.

 

Frissítő citrus illat

A hús, hal, zsír, fűszerek kellemetlen szagot hagynak az edényeken. A Dicho Mosogatószerben található egyedi gyömbér kivonat semlegesíti ezeket. Kellemes, finoman citrusos illatot kölcsönöz az edényeknek.

 

Edénytisztító tippek:

Üveg edényeket puha szivaccsal gyengéden kell tisztítani, míg a makacs szennyeződéseknél, pld tea, ajánlatos beáztatni a mosogatószerbe, és utána könnyedén távolítsa el a foltot.

Műanyag edényeknél előforduló makacs szennyeződés miatt pár órára, akár egy éjszakára áztassuk be, majd öblítsük le bő vízzel.