Független tanácsadó honlapja.

Tiens készülékek

 

 

TIENS készülékek

Egészségünk számára fontos életfeltételek az utóbbi időben negatív irányban változtak. Rosszak az étkezési szokásaink, a környezeti hatások negatívak és általános a mozgáshiány. A mai emberek nem tudnak a sokoldalú terhelések útjából kitérni. Egyre gyakrabban érezzük magunkat túlterheltnek, fizikálisan és szellemileg egyaránt. Ezen tényezők miatt csökken az életenergiánk.

Az összes "D és szám"  termékkóddal rendelkező Tiens készülék esetén OTP részletfizetési lehetőséget tudunk biztosítani.

KészülékekChi-gépKöpölyöző készülékLábmasszírozó szőnyegVérnyomás harmonizáló készülék


Modern, rohanó világunk problémáit felismerve a cég, nem csak kiváló étrend kiegészítőkkel próbál segíteni, hanem külső segítséget is nyújt a kiegyensúlyozott életminőség megteremtéséhez, egészségmegőrző, wellness gépei és fitness gépei alkalmazásával, továbbá TIENS készülékek és az egyéb termékei segítségével. A cég termékei, és  készülékei és gépei nemzetközileg több díjat nyertek el. A  cég termékei az ENSZ Egészségügyi Világszervezete, a WHO által kitüntetettek. A készülékek az egészség megóvásán túl pozitívan befolyásolják a szervezetet.

A cég által kifejlesztett készülékek, gépek vezető szerepet vívtak ki a hasonló készülékek és gépek között a világpiacon.