Független tanácsadó honlapja.

Tiens készülékek

 

 

Multifunkciós párna

Kód: D11

párnaA Kína Tudományos Metrikus Tesztelő Központ és a Kínai Biológiai Mérési Központ tesztje szerint az optikai gyöngyrost fotonenergiájának és az infravörös energia sugárzó képessége 91%, a bakteriosztatikus kidolgozottsági szintje 99.9%, a generált negatív ionok száma 2000 db/cm3 Fejlesztési háttér. A hétköznapi életben, a háztartási párnáknak 2 fajtája van: az egyik fajta a hagyományos párna, olyanok, amelyek pohánkából, pamutból, vagy tollból készültek. A másik fajta párna a funkcionális, egészségmegőrző párna, például az olyan párna, amely a (spondylopathia) nyakcsigolya-ferdülés ellen lett létrehozva. A funkcionális párnákat olyan felhasználók részére fejlesztették ki, akiknek már van valamiféle tünete, rendellenessége. A XXI. században, az egészségmegőrző termékeknek a korszerűbb fejlesztési háttere lehetővé teszi, hogy megelőzhessék az elváltozások, rendellenességek előfordulását, megszabadíthassák az embereket az elváltozások, torzulások okozta fájdalomtól. Az utóbbi években sok olyan pácienssekkel folytattunk véleménycserét, - és egyúttal megfigyelés alatt tartottuk őket, és tanulmányoztuk, - akiknek nyaki vagy agyi panaszaik voltak, az esetek többségében ez a helytelen alvási helyzetre volt visszavezethető, a már ismert más ingerek mellett. Elkezdtük a kutatást: hozzáadtuk a termékhez azt a folyékony kristályanyagot, amelyet az élenjáró technológiája segítségével fejlesztett ki, egy előző funkcionális párnához, a helyes párnaszerkezet segítségével segítettünk az embereknek abban, hogy felismerhessék a tudományos, egészséges és helyes alvási helyzetet, könnyen és önkéntelenül, ezáltal a termékek funkciója tökéletessé vált, ember közelibbé. A multifunkciós párna megfelel a modern emberi szükségleteknek. 2004 augusztusában a párnák 3. nemzedéke, az alfa hullámok és a tudományos alvás új koncepcióját jelentik! Az egészségmegőrző párna megjelent a világon!

A háromdimenziós fotonenergia párna tudományos elve.
A háromdimenziós foton-energia párnája az alvást elősegítő termékek új nemzedékét képviseli, világszínvonalon, a japán JES Genetikai Mérnöki Munka Kutatóintézet és a Tianjin Tianshi Cég közös high-tech fejlesztése. Fő alkotóeleme a párnának a folyadékkristály, makromolekuláris polimerizációs anyag, infravörös és negatív ion anyag, amelyeknek nagyon jó az egészségmegőrző hatásuk.

A multifunkciós párna találmányi szabadalom.multifunkciós párna
A háromdimenziós fotonenergia párna megkapta az azonosító szabadalmi bejegyzést, mint egészségmegőrző termékre, ezenkívül 2 kínai szabadalmi bejegyzést is kapott. A szabadalmi bejegyzés száma: ZL01118049.8 a gyakorlati és eredeti szabadalom száma: ZL01223947.X ez a szám a Nemzetközi Szellemi Termék Védelmi Bizottságnál a szabadalom levédésére szolgál.

A háromdimenziós fotonenergia párna 5 jellemzője:

  • Négyfunkciójú.
  • Megfelelő a szerkezete.
  • Jól szellőzik.
  • Tiszta és egészséges párna.

Négy funkció:  hullámok a tudományos alvás új koncepcióját jelentik!

Az emberi agy idegsejtjei (az idegközpont) elektromos hullámot tudnak kibocsátani, amely erős elektromágneses mezőt hoz létre. Ha rögzítik a változásokat a mikro-elektródákon folyó áramban, a különböző hullámok különböző alvási állapotokat hoznak létre. Ezeket a különböző hullámokat, béta hullámokként,  és alfa hullámokként ismerik. A tudományos kísérletek bebizonyították, hogy amikor az emberek alacsony hullámhosszú alvási periódusban vannak, akkor a rögzítő berendezés képernyőjén alfa hullámok jelennek meg, és minél több ideig tart az alfa hullámok periódusa, annál jobb a pihenés, annál több az oxigénáramlás az agyban.

Emellett, ha valaki egy erdő, vagy vízesés mellett pihen, vagy zenét hallgat, az agy úgyszintén alfa hullámokat állít elő, vagyis az emberek ellazulnak, jó a közérzetük, a test és a lélek kellőképpen karban van tartva.

A TIENS termékek nem gyógyítanak semmit, a szervezet regeneráló képességét segítik elő.