Független tanácsadó honlapja.

Étrend-kiegészítők Tiens termékek

 

 

Méregtelenítés.

Szervezetünknek évente legalább egyszer szüksége van méregtelenítésre, ezt célszerű általában a tavaszi időszakban elvégezni. A keleti világban ez már régóta ismeretes, hogy időnként böjttel és megfelelő étrend-kiegészítőkkel, teákkal a nehézfémeket, mérgező anyagokat, koleszterint eltávolítják az emberek a szervezetükből. Ennek segítségével növelik meg immunrendszerük ellenálló képességét, vitalitásukat. A nyugati világban ez kevésbé terjedt el, ezért feltétlenül szükséges lenne, a legalapvetőbb tisztítási folyamatokat elvégezni. Ebben nyújtanak nagy segítséget a Tiens cég termékei, étrend-kiegészítő készítményei.

Kitozán plusz kapszula

Kód: E98 OETI:13764/2014

kitozán plusz kapszula

A kitozán plusz kapszula kifejezetten vegetáriánusok részére lett kifejlesztetve.

Növényi kitozánt tartalmaz, ezért kiváló vegetáriánusoknak és vegánoknak is, mivel a kitozánt gombából vonják ki.

Fontos szerepet játszik a vér normál koleszterinszintjének fenntartásában

Ezt a hatást úgy érheti el, hogy segít szinten tartani a vér LDL (rossz koleszterin) szintjét és a triglicerideket azzal, hogy növelheti a HDL (jó koleszterin) szintjét a vérben.

Bővebben...

Keserű narancsos teakeverék

Kód: A85

keserű narancsos teakeverék

A keserű narancsos teakeverék azoknak a gondosan válogatott gyógynövényeknek a harmonikus kombinációja, melyek arról ismertek, hogy segíthetnek csökkenteni a fokozott idegességgel, ingerlékenységgel, szorongással járó kellemetlenségek tüneteit, valamint az idegi alapú gyomorproblémákra is kedvező hatásuk lehet.

Bővebben...

Fruktozán szirup ( frukto-oligoszacharid )

Kód: A70 OETI: 10426/2012

Fruktozán szirup

A fruktozán szirup vagy frukto-oligoszacharid egy a természetben megtalálható szénhidrát, mely kis koncentrátumban fellelhető például a céklában, a csicsókában, a cikóriában, a banánban. A frukto-oligoszacharid napi fogyasztása segíti a jótékony baktériumok szaporodását a bélrendszerben. Ezek a baktériumok, pedig fenntartják a bélrendszer egészséges működését, és távol tartják a kártékony baktériumokat, mint például az E. Coli, a clostridium és a szalmonella. A frukto-oligoszacharid édes ízű, az édesítő képessége kb. fele a cukorénak, viszont a kalória  mennyisége csak 10%-a a cukorhoz képest.

Bővebben...

Slimming tea - Tianshi teakeverék

Kód: A17

Tianshi teakeverék

A slimming tea ( tianshi teakeverék) drasztikusan csökkentheti a vékonybél és vastagbél, valamint a gyomor rákos elváltozásainak kockázatát, elősegítheti a bélpolipok és méhmiómák szétoszlását. Segíthet a szervezetnek elpusztítani és eltávolítani a kórokozó sejteket.

Bővebben...

Digest tabletta

Kód: S01 OETI: 1168/2006

digest tablettaDigest tabletta tartalma: inulin, zöld ánizs, lenmag, európai édeskömény, alma pektin, alantin, vízben nem oldódó rost, bifidobaktériumok, laktobacillusok, acidofilok.

Inulin olyan poliszacharid, amelynek természetes forrása a csicsóka. A csicsóka Avicenna majdnem minden receptjében szerepel, és a római pápa 1615-ben megszentelte.

Bővebben...

Ligetszépe kapszula

Kód: S10 OETI: 1079/2006

Ligetszépe kapszula
A ligetszépe kapszula érelmeszesedés-gátló, szívvédő hatású természetes alapú termék, amely szükséges a sejtmembránok felépítéséhez és a hormonális egyensúly biztosításához. Az olajat a ligetszépe gyógynövény magvaiból, modern hidegsajtolásos módszerrel préselik ki.

Bővebben...

Zsurlós teakeverék

Kód: A88

Zsurlós teakeverék

A zsurlós teakeverék fő alkotó eleme a nagyra becsült zsurló gyógynövény, mely kovasav (szilícium-dioxid) tartalmáról ismert. A kovasav támogatja a kötőszövetek regenerálódását, tonizálását.

Bővebben...

Inner wellness tabletta

Kód: A50 OETI: 9922/2011

Belső egyensúly tablettaBelső egyensúly tabletta ( Inner wellness ) étrendkiegészítő készítményt különösen az emésztőrendszer működésének serkentésére fejlesztették ki. Olyan enzimatikus növényeket tartalmaz, amelyek jótékony hatást gyakorolnak a kiválasztásra és a bélműködésre. Kiváló emésztést elősegítő termék, fogyasztása főleg azok számára javasolt, akiknek lassú vagy nehézkes az emésztése.

Bővebben...

Antilipid tea - tiens teakeverék

Kód: A05

Tiens teakeverék Az antilipid tea egy olyan speciális termék, amely létrehozásához a magas szintű technológiát összekombinálták az ősi császári receptekkel. Alapjául a zöld tea (6 fajta) szolgál, amelyre frakciós porzás segítségével ötlevelű kinosztemma port visznek fel. Ez a növény csak keleten fordul elő, és csodálatos tulajdonságokkal rendelkezik a benne lévő szaponinoknak köszönhetően. 
Az antilipid tea ezenkívül lótuszleveleket is tartalmaz, amely nagy hatással van a legnagyobb szervünkre, a bőrre. Az anyagcsere aktiválása következtében csökken a vér triglicerid-koncentrációja.

Bővebben...

Chitosan kapszula

Kód: A12, A121 OETI: 7161/2010, 7162/2010

chitosan kapszula

A chitosan kapszula biorostok, különböző tengeri rákok páncéljából készül acetilezési eljárással.Ennek eredményeként egy kétkomponensű anyagot nyernek: vízben oldható és nem oldható résszel. A vízben oldható rész az emésztőenzimek hatására lebomlik, és felszívódik kismolekulájú vegyületek formájában, főleg hyaluronsav formájában.

Bővebben...

Dupla cellulóz tabletta

Kód: B04 OETI: 7317/2010

dupla cellulózMár a Dupla cellulóz tabletta elnevezése is azt sugallja, hogy ez kettős készítmény. Egyfelől tökéletes tisztító, másfelől jóllakottság érzetét kelti. Egyfelől vízben nem oldható rostok, kukoricarost, másfelől vízben oldható rostok galagonya levele és gyümölcse.

Tudjuk, hogy a rostok az ételnek az a része, amely nem emészthető, ezért nagyon nehéz volt meggyőzni a nyugati orvosokat, hogy a rostok feltétlenül szükségesek a szervezet számára.

Bővebben...

Banting növényi tabletta és por.

Kód: S04, S05 OETI: 6012/2009

Banting növényi por

A Banting növényi tabletta és por kidolgozása azt a célt szolgálta, hogy kombinált hatású készítményt hozzunk létre: hatásos fogyasztószer, amely elegendő tápanyagot tartalmaz, hogy érvényesüljön az elv - ne az egészsége kárára fogyjon! Tengeri barnamoszat - olyan jódban gazdag barnamoszat, amely egyedülállóan kiegyensúlyozott vitaminkomplexumot (A, B1, B2, B9, C), mikroelemeket: króm, cink, réz, vas, mangán; növényi fehérjéket és más tápanyagokat tartalmaz.

Bővebben...

A TIENS termékek nem gyógyítanak semmit, a szervezet regeneráló képességét segítik elő.