Független tanácsadó honlapja.

Étrend-kiegészítők Tiens termékek

 

 

Dicho fehérnemü mosószer koncentrátum

Kód: DIC1

Dicho fehérnemű mosószerA Dicho Fehérnemű tisztítószert kimondottan a foltok eltávolítására és a baktériumok elszaporodásának megelőzésére fejlesztették ki. A különleges formula gyengéd az anyaghoz, a bőrfelülethez, gyengéden gondoskodik az Ön és családja komfortjáról.

 

Charles Gerba, az arizonai Egyetem mikrobiológiai professzorának egyik tanulmánya szerint, egy alsóneműben átlagosan kb. 1/10 gramm salakanyagot találunk, mely kb. 100 millió E.coli baktériumnak felel meg. Még az újonnan vásárolt alsóneműk is hordozhatnak baktériumokat.

A szennyes fehérnemű melegágya a különböző típusú baktériumoknak. Így az egyén olyan mennyiségű baktériumnak van kitéve, mely egészségügyi problémákhoz vezethet.

 

összetevői:

Enzim: folteltávolító

Az izzadságból, a vérből és egyéb testnedvből származó foltok eltávolítása azért nehéz, mert fehérjét tartalmaznak. Ha nem tökéletes az eltávolítás, akkor az ott maradó folt oxidálódni kezd és károsítja az anyagot. Vonzóvá válhat a molyok számára és tönkreteheti a szekrényben tárolt ruhákat is. Ha mikroszkóppal vizsgáljuk, a fehérje folt egy hosszú láncot alkotva fonódik össze az anyag rostjával. A folteltávolító biológiai enzim képes felbontani a fehérje láncot apró részecskékre és eltávolítani azokat.

 

Irgasan DP 300: Antibakteriális hatású

Az Irgasan 300 egy antibakteriális hatóanyag. Eltünteti a baktériumot, a penészt és a gombát, továbbá megszünteti a kellemetlen szagokat. A kimosott ruha hosszú ideig megtarthatja antibakteriális hatását. Az Irgasan DP 300 gyulladásgátló tulajdonsága megelőzheti a bőr irritációját.

 

Termék jellemzői:

Hatékony

Biológiai katabolitikus enzimeket tartalmaz, melyek hatékonyan távolítják el az olyan testnedvekből származó szennyeződéseket, foltokat, mint például az izzadság és a vér.

 

Gátolja a baktériumok elszaporodását

Kiküszöbölheti a baktériumok elszaporodását.

 

Gyengéd

A különleges formula gyengéd az anyaghoz és a bőrhöz egyaránt. Mint tudjuk a bőr ph 5-5,5 értékű, a mosószer pH értéke 5-6 között van, közelítve az emberi bőr ph értékéhez,

 

Kellemes

Környezetbarát, kókusz olaj is van benne, ezáltal lesz puha és friss illatú a fehérnemű.

 

Használata:

1 kupak = 2 kg ruha kimosásához elegendő (30-40ºC).

Áztassa a fehérneműket 30 percig, majd kézzel mossa ki és öblítse le, hogy alsóneműje tiszta és friss legyen, őblitőszert nem kell használni. Gépi mosásnál is használható, színes ruhákat is moshattunk vele.