Független tanácsadó honlapja.

Étrend-kiegészítők Tiens termékek

 

 

Parfümök

Envol  EdT férfi illat.

Kód: P04

Envol Edt A parfüm alkotói, az illat megkomponálásakor a sportos, szabadságra vágyó, elegáns férfi image-ra koncentráltak, a kalandvágyat szimbolizálva, a világ minden táját idéző illatokat választottak. A nyugat gyümölcsös fekete áfonyája, a mesés kelet bergamot-ja, kardamom-ja, európa dinnyéje, ibolyája, ázsia tömjénje, cédrusa, és pézsmája is feltűnik ebben az illat kompozícióban.
Ho EDT férfi illat.

Kód: P05

Ho Edt A sikeres, hódító férfiak illata. Orrunkat először a misztikus tömjén és koriander illata csapja meg. Ahogy mélyebbet szippantunk, úgy kúszik be a jácint, diszkrét ibolya és a friss levendula. A meleg ámbra és gazdag mirha és pézsma kiemelik az illat egyéniségét, eleganciáját, s mindezt rendkívül finoman és ízlésesen.

Rare No. 1  EdT női illat.

Kód: P03

Rare Titokzatos, érzéki, sőt szexi. Nőiességet, kifinomultságot sugároz magából az a hölgy, aki ezt az illatot viseli. Először a friss és puha vörösberkenye illatot érezzük meg, majd a finom frézia és szikrázó mandarin aromát. Mélyebben felfedezhetjük az érzéki rózsát, magnóliát, és a titokzatos lótuszvirágot. A fűszeres pacsuli és ámbra eredeti kombinációját az édes vanília és a visszafogott balzsam melegsége színesíti
Dolly Kiss EdT női illat.

Kód: P02

Dolly KissSzerelmesek illata. Ha szereti a romantikus könyveket, a szerelmes filmeket, ez a parfüm az Ön választása! Ez az ínycsiklandozó vörös gyümölcsökből álló nagyszerű illat, egy fantasztikus virágcsokor illatával keveredik. Vörösberkenye, körömvirág, málna, rózsa, mandula virág, liliom és citrus. Az alapillat a fás ámbra és diszkrét pézsma, keverve egy kis érzéki szantállal.
Trench  EdT női illat.

Kód: P01

Trench EdtNőies, érzéki illat. A citrus illatok sziporkázását vegyíti a diszkrét vörösberkenye és mandarin illatával. A szívet megdobogtatja a legtisztább rózsaillat, a hűvös zöldtea és vizililiom keveréke. A Trench illatvilágába belekeveredik a meleg ámbra, óriásfenyő és cédrusfa. A Trench a francia elegancia és ízlés megtestesítője.

A TIENS termékek nem gyógyítanak semmit, a szervezet regeneráló képességét segítik elő.