Független tanácsadó honlapja.

Étrend-kiegészítők Tiens termékek

 

 

Infarktus és a meleg víz ivása.

Talán  el  kellene  sajátítanunk a Kínaiak  és  a Japánok  szokásait. Ezek  evés  közben  forró  teát  isznak,  nem  pedig  hideg  vizet!

 

infarktus

Az  ugyanis  világos,  hogy  kellemesebb  hideg  italt  fogyasztani  evés  után,  de a hideg  ital megszilárdítja  zsírokat az  ételben  amit  éppen  elfogyasztottatok.

 

infarktus2

Ez  az  emésztési  folyamatok  lassulását  idézi  elő.
Abban  a pillanatban,  amikor  a megdermedt  zsír  reakcióba  lép  a gyomorsavakkal,  szétesik  és  felszívódnak  a beleken  keresztül,  mint  ahogy  ezt  egy  egyszerű étel  teszi. Ez  a dermedt  zsír a belek  falán  lerakódik  és  kialakítja  a feltételeket  rákra és infarktusra.

Legjobban  tesszük,  ha  forró  levest  vagy  forró  vizet  iszunk az  étel  után.

Az infarktus általános jelei.

Fontos megjegyzés az infarktusról – tudni kell, hogy nem minden infarktus jelzi magát a bal karban érzett fájdalommal. Tudatosítanunk kell, az állkapocs intenzív fájdalmát. Az infarktus ideje alatt nem szükséges, hogy először a mellkasban legyen fájdalom. A gyomor émelygése és az intenzív izzadás szintén az infarktus általános megnyilvánulásai közé tartozik! Az emberek 60%-a akiket álmukban lepett meg az infarktus, nem ébred fel! Az állkapocs nagy fájdalma a legmélyebb álomból is felébreszti az embert! Legyünk elővigyázatosak és tudatosítsuk magunkban ezeket a dolgokat. Minél többet tudunk, annál nagyobbak az esélyeink a túlélésre.