Független tanácsadó honlapja.

Étrend-kiegészítők Tiens termékek

 

 

Harmonizálás.

A Tiens étrendkiegészítőket a méregtelenítés, és feltöltés után célszerű alkalmazni, de az adott probléma megoldásához javasolható az azonnali fogyasztásuk is. Ilyenkor figyelembe kell venni, hogy a Tiens harmonizáló termékek, nem tudják maximális hatásukat kifejteni, tehát szükséges az előbb említett két megelőző lépésre is.

Tiens Fizzy

Kód: F32 OETI: 15296/2014

Tens Fizzy pezsgőtablettaA Tiens Fizzy hatékony, könnyen használható magnézium pezsgőtabletta, amely támogatja az idegrendszer működését és enyhíti a fáradtság érzetét.

Ez az egyedülálló, innovatív formula három természetes, könnyen felszívódó magnézium formátum segítségével gyorsítja az anyagcserét: magnézium -karbonát, magnézium-oxid és bazsalikom kivonat.

Emellett a magnézium hozzájárul a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz, az izomzat megfelelő működéséhez és karbantartja a csontozatot és a fogakat.

Bővebben...

Tiens Flexi

Kód: F31 OETI: 15303/2014

Tiens Flexi tablettaA TIENS Flexi biztosítja az ízületek egészségét, rugalmasságát, optimális állagát és nyugalmát. A hagyományos kínai medicina összetett és újító alkalmazása, természetes, gyulladást enyhítő összetevők, Agaricus Blazei, kurkuma és ördögkarom.

Olyan jól ismert ízületet támogató összetevőkben gazdag a Tiens flexi, mint a glükóza-min, a kondroitin és a hyaluronsav. Védelmet biztosíthat az ízületi gyulladás ellen, segíthet helyreállítani az ízületek rugalmasságát és enyhítheti a reggeli ízületmerevséget.

Bővebben...

Capsilite kapszula

Kód: F01 OETI: 9869/2011.

Capsilite kapszulaTiens Capsilite növényi kivonatokat tartalmazó étrendkiegészítő kapszula

Capsilite kapszula fő összetevői:

  • Kapszaicin kivonat
  • Száraz koffein
  • Fekete bors kivonat
  • Nikotinamid=B3-vitamin

Kína Szecsuán tartományában az emberek rengeteg csípős ételt fogyasztanak, így a szárított chili paprikát is.

Bővebben...

Kínai datolya jujuba kivonat

Kód: A60 OETI: 7004/2010.

Jujuba kivonatA kínai medicina szerint az Aranyszínű selyemdatolya Jujuba, vagy más néven kínai datolya segít megőrizni fittségünket, javítja az állóképességet, támogatja a lépet és a gyomrot, serkenti a keringést és megnyugtatja az idegeket.

Bővebben...

Mai Por

Kód: W01 Jelenleg nem kapható!

vadhangyaA Mai Por csajbajszani vadhangyákból készült por egy olyan természetes alapú szer, amelynek a gyártásánál a csajbajszani fekete vadhangyák kivonata a fő alkotóelem.

Fehérjék, vitaminok, nyomelemek, aminosavak forrása. A Mai Por vadhangyapor tartalmú kapszulák anyaga régóta ismeretes Kínában,

Bővebben...

Propolisz tabletta

Kód: S03 OETI:  5818/2009

propolisz tablettaFőbb összetevői:

propolisz kivonat, közönséges bogáncskivonat, C-vitamin. 

Egy olyan anyag, amelyet méhek állítanak elő a növények virágporából és a felső álkapocs mirigyének váladékából. A 65%-a illóolaj, igen gazdag aminosavakban, vitaminokban, kalciumban, magnéziumban, cinkben, szelénben, vasban és egyéb, összesen közel 30 fajta nyomelemben.

Bővebben...

Veican kapszula

Kód: A09 OETI:  7005/2010

veican kapszulaA Veican kapszula búzacsíra olajat tartalmaz. A földből kibújt gabona csírái nagyon gazdagok vitaminokban, ásványokban, klorofillben, aminosavakban és más tápanyagokban.

Több okból szükségünk van zsírokra (főbb energia forrásunk, a test minden sejtje membránjának a komponense, minden szervünket puha hártyába burkolja), a nélkülözhetetlen zsírsavak nélkül azért sem tudnánk meglenni, mert építőanyagként szolgálnak sokféle eikozanoid termeléséhez.

Bővebben...

Cholican kapszula - rezveratrol

Kód: A16, A161 OETI: 8381/2011

cholican kapszulaA Cholican a génsebészeti technológia terméke, a vörös szőlő mag és vesszeje kivonatából készül. Az egyik alapvető hatóanyaga a rezveratrol , amelyből egy Cholican kapszulában több található, mint egy üveg minőségi vörösborban. 1 kapszula "=" 1,5 liter jó minőségű vörösbor hatóanyag tartalmával (rezveratrol).

Bővebben...

Sleeping natural tabletta

Kód: S02 Jelenleg nem kapható!

sleepingA Sleeping natural főbb összetevői:

kaliforniai mák, cseregalagonya, golgotavirág, virágpor.

A Sleeping natural csodálatos készítmény, amely normalizálja az alvást anélkül, hogy hosszas alkalmazása függőséghez vezetne.

Bővebben...

Tiens vision

Kód: F30 OETI: 15389/2014

Tiens Vision tablettaA Tiens Vision különösen a látási problémákra lett kifejlesztve. A termék komplex vitaminokat, ásványi anyagokat és gyógynövény kivonatokat tartalmaz.

Alapvető vitaminok, ásványi anyagok, valamint szem-specifikus antioxidánsok és növények kombinációja. A formulát goji bogyóval gazdagították, mely gyümölcs hagyományosan Kínában termesztett és fogyasztott.

Bővebben...

Inner Beauty kapszula

Kód: A40 OETI: 9583/2011.

Belső szépség kapszulaA Belső szépség étrendkiegészítő kapszula ( Inner Beauty ) egy olyan kiváló készítmény, melynek segítségével - ahogy neve is sejteti - megőrizhetjük szervezetünk „belső szépségét". A termék fő alkotó eleme a csúcsminőségű répa kivonat, mely nagy mennyiségben tartalmaz értékes vitaminokat és ásványi anyagokat. Egy másik fontos összetevője a ginkgo biloba vagy páfrányfenyő, mely a keleti filozófiák szent növénye.

Bővebben...

Carb Blocker kapszula

Kód: F02 OETI: 9868/2011.

Carb BlockerNövényi kivonatot tartalmazó étrendkiegészítő kapszula

Carb blocker kapszula fő összetevői:

- Fehér vesebab kivonat

- Száraz koffein

Kína néhány tartományában, ahol az emberek nagyon egészségesek, vékonyak és hosszú életűek, a fehér vesebab a min­dennapi étrendjük részét képezi.

Bővebben...

Cordyceps kapszula

Kód: A08 OETI:  1390/2006

cordyceps kapszulaA napjaink gyógyszerészete elegendő immunrendszer-stimuláló szert ismer, amelyek rövid időn belül képesek feldobni az immunrendszerünket. De emlékezzünk csak a gyógyászat fő gondjára: maximális haszon kockázat nélkül!

Az immunrendszer egy sokfunkciójú, sok összetevőjű rendszer. Az immunsejtek védő funkciójuk mellett likvidálási funkciót is látnak el.

Bővebben...

Maca tabletta

Kód: S12 OETI: 5833/2009

maca tablettaNagyhatású kivonatú maca tabletta olyan természetes termék, amely a keresztvirágúak családjába tartozó maca -ból készültek. A maca potencia növelő növény különleges körülmények között nő, többségében a tengerszint feletti 4000 méteren, a perui Andok-hegységben. A helyi lakosok már kb. 2000 éve alkalmazzák.

Bővebben...

Ican kapszula

Kód: A07 OETI:   7746/2010

ican kapszulaÖsszetevői: Az ican kapszula rendkívül erős és aktív elemeket tartalmaz. A legendás ötlevelű kinosztemma szaponinjai, a karotin, a C-vitamin és a teopolifenol képezik ezt a hatásos csapatot. 

A kapszula tartalmában különös figyelmet igényel a karotin, illetve a karotinok családja. A természetben kb. hatszáz fajtája van ennek a növényi pigmentnek, ugyanakkor mi csak egyet ismerünk közülük a béta-karotint.

Bővebben...

Kang-Li kapszula

Kód: S06 OETI:  1085/2006

kang-li kapszulaFő összetevője a szója-izoflavon.
A szou kínai szó nagy babot jelent. A szója hazája Mandzsúria, Kína északkeleti részében. Már időszámításunk előtt a kínaiak egy sor kiemelkedő szert, készítményt találták fel e növény alapján. A szója a béke és jólét szimbóluma volt. Európába először a XVI. sz. végén jutottak el. A szójában található izoflavonok számos hasznos hatással rendelkeznek.

Bővebben...

A TIENS termékek nem gyógyítanak semmit, a szervezet regeneráló képességét segítik elő.