Független tanácsadó honlapja.

Étrend-kiegészítők Tiens termékek

 

 

Feltöltés.

A méregtelenítés után a keleti filozófia szerint, a keleti emberek a szervezet hiányzó építőköveit, vitaminokat, nyomelemeket, létfontosságú aminosavakat, esszenciális zsírsavakat kúraszerűen pótolják szervezetük számára. Ők ezt feltöltésnek nevezik. Ezt a tudást több ezer éves tapasztalatgyűjtés során sajátították el. A szervezettükben igyekeznek megszüntetni az alapvető tápanyagok hiányát, ezzel tovább erősítve immunrendszerüket, hiánybetegségek megszüntetését.

Tiens Kardi krill olaj kapszula

Kód: DS02

Tiens kardi kapszulaKrill olaj étrend-kiegészítő kapszula homoktövis olajjal és amaránt magolajjal

Ez az étrend-kiegészítő tiszta és természetes omega 3 forrás, melynek nincs kellemetlen utóíze. A TIENS Kardi előállításához használt krill olaj a Déli-sarkvidék legtisztább vizeiből származik. Ezt tartják a legtisztább tengeri omega 3 forrásnak az egész világon.

Bővebben...

Spirulina pure kapszula

Kód: E94 OETI:13762/2014

Spirulina pure kapszulaA spirulina pure kapszula támogathatja az immunrendszer kiegyensúlyozott működését

Segíthet fenntartani a szervezet anyagcsere egyensúlyát

Antioxidánsokban gazdag, ezért védelmet nyújthat a szabadgyökök ellen

Természetes karotinoid, B-vitamin, szelén és vas forrása.

A kapszula hatásairól részletesebben a spirulina-alga kapszula alatt olvashat.

 

 

Omega 3 kapszula

Kód: O03 OETI: 6869/2010.

Omega 3 kapszulaOmega 3 kapszula halolaj, homoktövis olaj és E-vitamin tartalommal. A kapszula egy olyan kiváló minőségű étrend kiegészítő, melynek hatóanyagai kombinálják a halolaj, a homoktövis olaj és az E-vitamin jótékony hatásait. Gyorsan felszívódik, és jótékony hatással van a szervezet egészséges működésére.

Bővebben...

Kalcium por gyermekeknek

Kód: A03 OETI: 6103/2009

Kalcium gyermekeknekKifejezetten gyermekek számára készült kalcium por. A gyermekeknél minden sejtosztódási folyamat háromszor gyorsabb, mint a felnőtteknél, következésképpen a tápanyagok felhasználása is sokkal gyorsabb. Emiatt a kisember gyorsan és hevesen betegszik meg, de helyes kezelés mellett ugyanolyan gyorsan regenerálódik is.

Bővebben...

Lecitin tartalmú kalcium

Kód: A04 OETI:  551/2005

lecitin tartalmú kalciumA lecitin tartalmú kalcium jelentőségét az agysejtek számára nehéz túlértékelni. Azon kívül, hogy ionizált kalciumot, lecitint, energetizáló ciklodextrint, B-vitaminokat és taurint tartalmaz, melyek a hatását az előbb értékeltünk, kiegészül folsavval is. A folsav egy olyan anyag, amelynek jól érezhető a hiánya szervezetünkben. A sok gyenge láncszemünk között a folsav a leggyengébb.

Bővebben...

Kalcium rágótabletta

Kód: B20 OETI:  1549/2006 Jelenleg nem kapható!

kalciumA kálcium rágótabletta az ionizált kalciumon kívül tonizáló, energetizáló adalékokat tartalmaz: mannitolt, zsírtalan tejport és D-vitamint. A D-vitamin egyedülálló anyag, több értelemben is. Ez egy tápanyag (ezért vitamin), amely hormonként működik. De ugyanakkor nem tápanyagként van rá szükség, hiszen a bőrünk képes előállítani azt a napfény hatására.

Bővebben...

Spirulina kapszula

Kód: A13 OETI:  6983/2010

spirulina algaA Spirulina mikroszkopikus vízinövény, több mint 500 millió éve terem a földön, az emberi szervezet számára rendkívül értékes anyagok kombinációját tartalmazza. Némely spirulina fajta közülük meglehetősen ritka és a növényi élelmiszerekben, gyakorlatilag nem található meg. TIENS Spirulina vadon termő fajta feldolgozásával készül.

A WHO adatai szerint a spirulina tápértéke nagyobb bármilyen ismert élelmiszernél vagy orvosi készítménynél. Képes visszaadni a sejtek energetikai memóriáját - a regenerálódott sejt elfelejti az elszenvedett elváltozásokat.

Bővebben...

L-karnitin kapszula

Kód: E96 OETI: 13763/2014

L-karnitin kapszulaAz L-karnitin egy olyan molekula, amely két aminosavból (lizin és metionin) szintetizálódik a szervezetben, melyeket a táplálkozásunk folyamán veszünk magunkhoz. A hús kiváló forrása, de kis mennyiségben, zöldségekben és gyümölcsökben is megtalálható.

A vesében, a májban, az agyban és a herékben termelődik, és főképpen az izomszövetben tárolódik. Kis koncentrátumban, a vérben is előfordul, de ez függ a kortól, nemtől, izomtömegtől, étrendtől, sőt attól is, hogy éppen mely napszakban járunk. A felesleges L-karnitin a vizelettel távozik a szervezetből.

Bővebben...

Cink glükonát kapszula

Kód: E89 OETI:13761/2014

cink-glükonát kapszulaA cink glükonát kapszula támogathatja a szervezet enegriatermelési folyamatait. Támogathatja az immunrendszer és az egész szervezet kiegyensúlyozott működését

A cink az energiatermelést, a sejt vitalitását támogatja legalapvetőbb nyomelemek egyike, amely kulcsfontosságú szerepet játszik a szervezet optimális működésében. A cink több mint 160 különféle enzim alkotórésze. Hozzájárul a nemi hormonok, az immunrendszer egészséges működéséhez, segíti a haj, köröm, bőr állapotának javítását.

Bővebben...

Super kalcium por

Kód:  A01, A011 OETI:  7658/2010

bio kalcium por

A Super kalcium por terméket főképpen enzymolithikus csontkalcium porból, oligoszacharidból, zsírmentes tejporból nyerik, amely gazdag A, D, C, vitaminokban, vasban és más tápanyagokban. A funkcionális kísérletek bebizonyították, hogy úgy fejti ki egészségmegőrző hatását, hogy fejleszti a csontsűrűséget.

Bővebben...

Gai-Bao tabletta

Kód: B05

gaibao

A Gai Bao az igazi csonterő kalcium. Aránylag nem nagy mennyiségű - 170 mg - kalcium a Thorez-fa kivonatával keverve. A kalcium-citrát javítja a hasnyálmirigy működését. 
A kazeinpeptid-foszfát (CPP) egyfelől aktiválja a fehérjeszintézist, másfelől megakadályozza a kalcium-foszfát kialakulását, mert oldható komplex vegyületet alkot a kalciummal, melynek révén lehetséges a kalcium teljes felhasználása vékonybélben, amit a D3-vitamin is segít.

Bővebben...

Cink kapszula

Kód: A11 OETI: 1528/2006

cinkA cink kapszulában a mi esetünkben ez a csodálatos fém tejsavas formában van, mert ez a legjobban hasznosítható forma a bélrendszerünk számára. A cink cukorral és fehérjékkel van gazdagítva. Elengedhetetlen az összes sejtünk egészséges működéséhez. Nem elégséges fogyasztása az egész világban valóságos egészségügyi krízissel fenyeget. Némely szakember úgy véli, hogy ha továbbra is a talaj cink tartalmát merítjük ki, és elutasítjuk az állati eredetű fehérjét, akkor szükségessé válik a pótlása.

Bővebben...

A TIENS termékek nem gyógyítanak semmit, a szervezet regeneráló képességét segítik elő.