Független tanácsadó honlapja.

Étrend-kiegészítők Tiens termékek

 

 

Marketing terv MLM

A TIENS 3 fő termékcsoportot forgalmaz:

 • TIENS táplálék kiegészítők
 • TIENS kozmetikai termékek
 • TIENS egészségjavító, wellness és fitness készülékek

Miért érdemes a TIENS -hez csatlakozni?

 • Mindenki végezheti: a munka nincs korhoz, végzettséghez vagy lakóhelyhez kötve.

 • Pont gyűjtős: a saját és csoport vásárlásaiból képződött kumulatív (halmozódó) pontok sem havonta, sem évente nem törlődnek! A vezetői szintig nincs kötelező havi vásárlás a jutalékért!

 • Korlátlan lehetőségek: az elérhető jövedelemnek nincs felső határa, csak az Ön szorgalmán és kitartásán múlik, hogy mennyit keres!

 • Kis üzleti kockázat: a belépés összege olyan jelentéktelen, hogy már minimális üzleti siker esetén is hamar megtérül.

 • Rugalmasság: nincs állandó munkarend, Ön a saját életritmusához alakíthatja, hogy mikor dolgozik.

 • Nincs főnök, nincs alkalmazott: Ön csakis saját magának tartozik "elszámolással".Képzések, tanácsadások és támogatások: Önnek folyamatosan rendelkezésére áll a szponzori segítség, ill. az orvosi tanácsadás.

 • Biztonság: jutalékos rendszerünk biztosítja Önnek a folyamatos jövedelmet akkor is, ha Ön valamilyen oknál fogva egy ideig nem tud aktívan részt venni a munkában.

 • Nemzetközi üzleti lehetőség: a TIENS világcég, ennek következtében Ön akár hazáján kívül is folytathatja hálózatának bővítését.

 • Rendkívül ösztönző rendszer: utazások, rendkívüli kedvezményes vásárlási lehetőségek (luxusautó, jacht, repülő, nyaraló stb.), nyugdíjszerű járadék, részvénytulajdonossá válási lehetőség stb.

  Sokan azt hiszik, hogy ez ügynöki munka, házalni kell. Ennél a cégnél, soha senki nem keres fel idegeneket táskájában a termékekkel, hogy eladja. Senkit nem kell győzködni. Önnek csak annyi a dolga, hogy ismerőseinek beszéljen arról a nagyszerű lehetőségről, amit a TIENS nyújthat számukra. Ez egy információ átadáson alapuló üzlet, amit teljesítményarányosan és kiemelkedően fizetnek. Kap Ön az információ után jutalékot, ha barátainak, ismerőseinek elmondja milyen jó filmet látott? Hogy az egyik étteremben milyen jól főznek, hogy meg vagy elégedve XY márkával, hogy X áruházban leértékelés van, hogy nagypapája ilyen és ilyen problémájára ezt és ezt szedett és használt, stb. A Ön ismerősei az Ön információi alapján oda mennek, ott vásárolnak és Ön ezért kap jutalékot? vagy ismerősei olcsóbban vásárolhatnak? NEM! Pedig reklámozta a céget, áruházat, éttermet stb. és növelik a forgalmát. TIENS-nél ezért jutalék jár.

Hogyan lehet kapcsolatba lépni a TIENS céggel?

Ki kell tölteni egy regisztrációs lapot és befektetnünk 2300Ft-t, megkapjuk a TIENS cég üzleti készletét, amely 3 részből álló színes katalógusból áll ( a termékekről, a cégről, és a karrierről). Innentől kezdve egy nemzetközi cég komoly üzletének részeseivé válhatunk és megkezdhetjük a fogyasztók szervezését munkatársi hálózatunkba. Kapunk egy 8 számjeggyel ellátott számítógépes azonosító számot és egy TIENS munkatársi kártyát, amely érvényes az egész világra. Ettől a pillanattól kezdve a munkatársaink fogyasztása után járó pontok is hozzáadódnak saját fogyasztásunk után járó pontokhoz és ez megjelenik havi elszámolásunkon is. A rendszer pontgyűjtős, tehát havonta nem nullázódik. Saját részre rendelünk termékeket, amelyre szükségünk van. Amennyiben meggyőződtünk a TIENS termék hatásosságáról, akkor ajánljuk rokonainknak, barátainknak, ismerőseinknek. Ha az Ön vásárlási értéke eléri a 100 PV-nek megfelelő összeget, akkor a TIENS cég egyszeri jutalékot fizet Önnek és az Ön által közvetített információ után az Ön által beszervezett, illetve a Ön munkatársai által vásárolt összeg 5%-át. Amikor a saját magunkra és családtagjaink által megrendelt összeg eléri a 300 PV-nek megfelelő összeget (ami egyébként lehet részletekben is) akkor ugyanazért a munkáért, ami az előbbiekben végzett (az Ön által közvetített információ után) az Ön jutaléka 20%-ra ugrik fel az 5%-ról. Sőt innentől kezdve saját fogyasztása után is megillet a szintjének megfelelő visszatérítés. Nincs időhöz kötve. Tehát Ön akár 1 hónap vagy akár 1 év alatt is teljesítheti a 300 PV értékű termék megvásárlását, de célszerű minél előbb teljesíteni, MERT INNEN KEZDŐDIK AZ ÖN IGAZI ÜZLETE!

De ha nem is akar pénzt keresni -pl. magának, családtagjainak vásárol csak és nem épít hálózatot-, akkor is a 300 PV személyes vásárlás után, a következő vásárlásaiból 20%-os visszatérítést fog kapni, amit az későbbi vásárlásainál felhasználhat! Így akár fél áron is vehet majd a TIENS termékeket! Ezért éri meg a fogyasztói hálózatba belépni a TIENS tagsági kártya kiváltásával. 

mlm

A TIENS marketing terv fő előnyei:


A TIENS-nél nincsenek havonkénti kötelező vásárlások vagyis ahhoz, hogy pénzt kereshessünk, nem kötelező havonta terméket venni.

A TIENS-nél ha egyszer valaki elért valamilyen szintet, akkor többé nem fogja azt elveszíteni. Például, ha Ön valamely oknál fogva két-három hónapig, vagy még több ideig nem tudott dolgozni, a struktúrájában csökkent az áruforgalom, akkor nem veszti el az elért szintjét, és a kapott jutalékszázalékok megfelelnek az elért szintjének. A TIENS szintek sikeres eléréséhez nincs kötelező feltétel, hogy az Ön által közvetlenül beléptetett üzlettársai az ehhez szükséges fokozatokat elérhessék. Például, Ön elérheti a legfelsőbb szintet olyan üzlettársakkal is, akik a struktúrájában mélységben elérik az ehhez szükséges szinteket, független attól, hogy közvetlenül az üzlettársai milyen szinten vannak, ettől az Ön jutalék-százalékai még nem lesznek kisebbek.

Mi ennek a titka a TIENS cégnél?

A TIENS üzletben két nagyon fontos tényező valósul meg.


Az első: az exkluzív, egyedülálló termékek. A TIENS az ősi kínai medicina értékeivel ajándékozta meg az emberiséget, nem véletlenül kapott a TIENS cég 49 aranyérmet, többek között a WHO-tól, az ENSZ Egészségügyi Világszervezetétől.

A második: az exkluzív nemzetközi marketing terve és értékesítési jutalékai. A nemzetközi statisztika szerint a TIENS értékesítők, ha komolyan dolgoznak, akkor 2-3 év alatt elérik a jogdíj szintjét. Európa egy új piac, ezért ha Magyarországon elkezdi, egy olyan TIENS sikercsapat tagja lehet, akik 2006-2007-2008-ban is Euróba legnagyobb volumenű TIENS értékesítői voltak. Európára is kiterjedhet az üzlete. az Ön üzlete nemzetközivé fog válni! Előbb Magyarország, majd Európa, később az egész világ! Csak Önön múlik! Ha felkeltettem érdeklődését, szeretne vásárolni termékeinkből, vagy TIENS munkatársunk szeretne lenni, TIENS orvosainkkal szeretne személyesen találkozni, telefonáljon és mindenben a segítségére leszek.

Létayné Honi

36-20-9742-744

Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.