Független tanácsadó honlapja.

Étrend-kiegészítők Tiens termékek

 

 

Cégismertető

Ismerje meg a TIENS céget!

Tiens-elnök"A TIENS cég Kína első magáncége és egyben az ősi receptúrák egyedüli birtokosa a 800 éves orvos dinasztia tagja, Li Jinyuan elnök úr által alapított TIENS cég. A TIENS cég székhelye Kínában, Tianjin városában található. Néhány év alatt, a TIENS cég rendkívül gyorsan felfejlődött és tekintélyes cégcsoporttá vált, majd, mint a hálózati marketing egy új, egyedülálló jelensége magasan képzett és tapasztalt értékesítési hálózatot hozott létre. Jelenleg a TIENS cég éves forgalma elérte 13 milliárd dollárt. A TIENS cég célja az MLM értékesítési rendszert alkalmazva elsőnek érje el, hogy a világ Top 500 cége közé bekerüljön. A TIENS cég több mint 180 országban van jelen, és 16 millió munkatársa van a világon. Megteremtve mindazoknak az egészséget, biztonságot és anyagi jólétet. Egyedül a TIENS szerzett jogot a Kínai Egészségügyi Minisztérium engedélyezésével - az ősi 5000 éves kínai, tibeti receptúrák, köztük a Sárga Császár titkos könyvéből származó receptek (pl. Antilipid tea) felhasználására. A TIENS cégnek a Kínai Tudományos Akadémiával illetve más országok kutató intézeteivel is együtt működő saját kutató intézetei vannak, így a TIENS cég saját fejlesztésű termékekkel is rendelkezik, amelyekre világszabadalmi védettséget szerzett. Mindezeket a TIENS termékeket a legmodernebb csúcstechnológiával állítják elő. A TIENS cég egy halatlanul dinamikusan fejlődő cégcsoport, eredményeiket számos ország vezetősége kitüntetésekkel ismert el, de talán e kettő a legfontosabb:

A TIENS cég kitüntetései:


- 2001-ben az ENSZ kitüntette a TIENS céget az egészség megőrzéséért tett erőfeszítéseiért.

-2002-től a TIENS cég az ENSZ hivatalos beszállítója lett.

A WHO Egészségügyi Világszervezet 13 aranyéremmel tüntette ki a TIENS termékeket, ami azt bizonyítja, hogy a Tiens cég termékei teljesen egyedülállóak a világpiacon.

A TIENS csoport nagy hangsúlyt fektet a szigorú minőségellenőrzési rendszerre annak érdekében, hogy biztosítsák termékeik rendkívüli minőségét.

A TIENS cég alábbi minősítésekkel rendelkezik továbbá minőségbiztosítás terén:

  • ISO 9000, ISO 9001, ISO 9002.
  • Néhány termékre az amerikai FDA minősítés.
  • HACCP minősítés.
  • Iszlám és kóser minősítés.