Független tanácsadó honlapja.

Tiens készülékek

 

 

Aculife készülék.

Kód: D32 Jelenleg nem kapható!

Aculife

Aculife készülék termék információ


Az Aculife az 5000 éves múltra visszatekintő akupunkturás gyakorlatban, a meridián elméleten és különféle egészségmegörző technikákon alapszik. A hagyományos kinai természetgyógyászat szerint az egyedülálló, kézen megfigyelhető meridián csatornák vizsgálata segítséget nyújt a test egészségi állapotának felmérésében.

A készülék fő funkciói:

Az akupunktúra pontok azonosítása a kézen.

A mellékelt kalauz segítséget nyújt az akupunktúra pontok pontos és egyszerű felismeréséhez.

A vérkeringés serkentése.

A kinai akupunktúra elmélet szerint az elektromágneses hullámok stimulálják az akupunktúra pontokat, hogy ezzel is segítsék a test vérkeringését és az anyagcsere folyamatokat.

Az általános egészségi állapot fenntartása

Erősítheti a testet, és így támogatja a szervezet ellenállóképességének megfelelő szinten tartását.

 

Hogyan működik az Aculife?

  • Az akupunktúra pontok elérése elektromágneses hullámokkal
  • Meridián csatorna élénkítése
  • Serkenti a vérkeringést és az anyagcsere folyamatokat
  • A készülék támogatja az immunrendszert
  • Az aculife erősítheti a test fizikai állapotát

Megjegyzés.kézdiagnosztika

Mint bármely más akupunktúra készülék esetében, ezt a készüléket sem használhatják azok, akik krónikus betegségben szenvednek, vagy akik testébe elektronikus segédeszközt ültettek (pl.pacemaker).

Figyelem a készülék csak állapotfelmérésre alkalmas.

Kérdések és válaszok.

K: Van mellékhatása az Aculife készüléknek?

V: Az Aculife a kinai természetgyógyászatban használatos akupunktúra elméleten alapszik, és a test fizikai állapotát méri fel. A hagyományos kinai természetgyógyászat szerint, amikor szerveink nem megfelelően működnek, szokatlan bioelektromos kisugárzás fut a meridián csatornák mentén, amelyek megmutatkoznak a kéz akupunktúra pontjain. Elegendő stimulálás után a meridián csatornák felszabadulnak, és helyreáll az energia és a vér normális keringése, a szervezet fizikai állapota erősödhet.

K: Hogyan különböztethetjük meg az akupunktúra pontok keresése és stimulálása közben jelentkező különböző érzéseket?

V: A kinai természetgyógyászat akupunktúra elmélete szerint az első csoportba tartozó érzések enyhe  elektromos áram hatására jelentkeznek, természetes jelenségek és nincs különösebb jelentőségük.

A második csoportba sorolható érzések során az Aculife készülék használója erős de nem éles elektromos áramot, esetenként zsibbadást és rezgést érzékel. Ez azt jelenti, hogy potenciális problémák lehetnek abban a testrészben vagy szervben, amelyhez az adott akupunktúra pont  kapcsolódik, habár még nem jelentkeznek  és nem figyelhetők meg.

Az érzések harmadik csoportjára enyhe bizsergés jellemző. Ez azt jelenti, hogy  valamilyen probléma áll fenn a szervezetben, amelynek jelei talán már érzékelhetőek.

A negyedik csoportba erős bizsergető érzések tartoznak, amelyek a szervezet valamilyen komoly problémáját jelzik, abban a szervben vagy testrészben, amelyhez az adott akupunktúra pont kapcsolódik.

K: Az elektromos áram mely szinte alkalmas az egészségi állapot javítására?

V: A kinai természetgyógyászat elméletei szerint, ameddig a készülék használója számára elviselhető és, kényelmes az elektromos áram intenzítása, minél magasabb az áram szintje, annál erősebb a szervezetre kifejtett jótékony hatása is.

 

A kézdiagnózis története.

A kézdiagnózis a hagyományos kinai természetgyógyászatban használatos diagnosztikus módszer, amely a kezeket vizsgálja. Eredete egészen a Shang-dinasztiáig (Kr.e.1600-Kr.e. 1046) vezethető vissza Kinában, és már csontokra vésett feljegyzések is megemlitik. Ahogyan azt a Huang Di Nei Jing, a híres kínai orvosi kézikönyv leírja,  kapcsolat áll fenn a test egésze  és egyes részei között. A Lin Shu című kinai orvostudományi szakkönyvben olvasható a hüvelykújj párna (az emberi  kéz hüvelykújjának tövénél elhelyezkedő izom) és a körmök vizsgálatára alapuló diagnózis leírása. A Tang-dinasztia idején (Kr.u.618-907) gyógyító  Wangchao Shui Jing Tu  Jue című orvosi könyve egy hasonló módszert vezet be, amely gyermekek ujjlenyomatait vizsgálja.

A hagyományos kínai természetgyógyászat szerint bármilyen változás következik is be a test belső rendszerében, az a test külsején is megmutatkozik, és ez a változás a külső megjelenés vizsgálatával diagnosztizálható.

A modern kínai orvostudomány megállapította, hogy az ember egészségi állapota az idegrendszeren keresztül mutatkozik meg a kezeken. A tenyér bőrében több idegvégződés található, mint a test bármely más részén. Az ember fizikai, genetikai és mentális egészségi állapota tisztán leolvasható a tenyeréről.

 

Egészségi, energetikai állapotfelmérés, és kiértékelés, tanácsadás ( Kézdiagnosztika ).

A kínai természetgyógyászatban használatos akupunktúra elméleten alapszik, és a test fizikai állapotát méri fel. A tenyéren az összes szerv akupunktúrás pontja megtalálható. A TIENS Aculife készülékes bemérésével megállapítható a szervezet  energetikai egészségügyi állapota.

A vizsgálat és tanácsadás 3000 Ft / alkalom. Időpont egyeztetés: 06-20-9742-744 -es telefonon.

kézdiagnosztikakézdiagnosztikaaculife

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az Aculife készülék orvosi szemmel.

A  TIENS Aculife készülék különleges hullámhosszúságú mágneses sugárzással stimulálja a kéz és a fül akupunktúrás pontjait.

Kísérletek igazolják, hogy a fül és a tenyér meridián csatornáinak stimulálásával meghatározható a szervezet egészségi állapota. Ez az elektromágneses sugárzás nagyságának változásaiból figyelhető meg. Amikor a szervezetben valamilyen változás jelenik meg, a meridián csatorna elektromágneses szintje alacsonyabb lesz.  Tűszúrásszerű, bizsergető érzés jelenik meg az érintett ponton, amikor a készülék rátalál ezekre a változásokra.

A TIENS Aculife készülék segítségével  feltérképezhető a szervezet egészségi állapota.

Számomra, mint orvos számára ez különleges lehetőségeket ad.

Ha a betegnek valami panasza van, aránylag „könnyű” dolga van az orvosnak, mert van valami kapaszkodó a kezében, ami mentén elindulhat a pontos diagnózis felállítása felé. Számomra a legnagyobb problémát mindig az okozza, ha a betegnek nincs konkrét panasza, csak általánosságban nincs jól, vagy csak fáradékony, vagy megfoghatatlan panaszai vannak, vagy csak a család látja, hogy valami nincs rendben. Ilyenkor hajlamos a beteg és -kóros lelet híján- az orvos is a frontra vagy egyéb lelki tényezőre fogni a tüneteket. Ezek az esetek azok, amikor az Aculife kisegíti az orvost a diagnózis felállításában, mert a szerveken áthaladó meridiánok elektromágneses szintje már hónapokkal azelőtt alacsonyabb, mielőtt az adott szervben a betegség kialakulna.

Páratlan lehetőség ez orvosnak és betegnek egyaránt.

Szerző: Dr. Németh Mária Tüdőgyógyász, belgyógyász főorvos, homeopata