Független tanácsadó honlapja.

Étrend-kiegészítők Tiens termékek

 

 

Tiens Kardi krill olaj kapszula

Kód: DS02

Tiens kardi kapszulaKrill olaj étrend-kiegészítő kapszula homoktövis olajjal és amaránt magolajjal

Ez az étrend-kiegészítő tiszta és természetes omega 3 forrás, melynek nincs kellemetlen utóíze. A TIENS Kardi előállításához használt krill olaj a Déli-sarkvidék legtisztább vizeiből származik. Ezt tartják a legtisztább tengeri omega 3 forrásnak az egész világon.

 

 

 

 

Jellemzői:

 • Segíthet fenntartani a szív- és érrendszer egészséges állapotát, működését
 • Támogathatja a megfelelő LDL koleszterinszint fenntartását
 • Elősegítheti az ízületek egészségét, az ízületi komfort fenntartását
 • Táplálja a sejtmembránokat, javíthatja az agy működését és a memória kapacitását
 • Támogathatja az idegrendszer megfelelő működését
 • Antioxidánsokban gazdag
 • Támogathatja az idegrendszer megfelelő működését

 

krill rákokMi a krill?

A krill egy apró, félig átlátszó rákféle, amely nagy mennyiségben megtalálható óceánjainkban, főként a Déli-sark környékén.

Az 1800-as évektől kezdve halásszák a krill rákot, Japánban, pedig talán még korábbra nyúlik ez vissza, ahol különleges csemegeként tartják számon.

Manapság már keresett tengeri omega 3 zsírsav forrásként ismeretes, amelynek számos jótékony hatása van.

 

Öko krill halászat

Az olaj gyártása egy olyan szabadalmaztatott öko halászati technológiai eljárással kezdődik, melynek során kiküszöbölik a környezeti ártalmak lehetőségét. A krill minőségének megőrzése érdekében, az óvatos begyűjtést követően azonnal, nagy körültekintéssel feldolgozzák azt.

 

Miért krill olaj?

 • Kicsi, vörös és erőteljes
 • Gyorsabban és könnyebben szívódik fel a halolajnál
 • Nincs halas utóíze, nem okoz kellemetlen leheletet
 • Természetes és szennyeződés-mentes
 • A legtisztább tengeri omega 3 forrás a világon
 • Öko és fenntartható módszerrel halásszák

 

Krill olaj

Az olaj egyediségét az adja, hogy foszfolipidekhez kötött formában tartalmaz omega-3 zsírsavakat, eikozapentaénsavat (EPA) és a dokohexaénsavat (DHA). Foszfolipidek alkotják szervezetünkben a sejtmembránok alapszerkezetét. A krill olaj a szervezet számára könnyen felismerhető, hasznosítható.

Ennek köszönhetően kisebb mennyiségű krill olajjal jobb eredményt érhetünk el, mint a hagyományos halolajjal. A krill olajban található omega-3 zsírsav asztaxanthint tartalmaz, amely gazdag antioxidánsokban. Az asztaxanthin a krill olajban található vörös pigment. Egy nagyon erőteljes antioxidáns, támogatja a szervezetet a szabad gyökök elleni harcban. Mint tudjuk, a szabad gyökök káros hatása számos betegség kialakulását eredményezheti, valamint felgyosíthatja az öregedési folyamatokat. Így az asztaxanthin, mint öregedésgátló összetevőt is emlegetik.

Két esszenciális zsírsav található az omega 3 olajakban, amelyek elengedhetetlenek az egészségünk számára, a DHA és az EPA. Elősegítik a szív egészséges működését, támogatják az immunrendszert és hozzájárulnak a normál látás fenntartásához.

 

Homoktövis

homoktövisA homoktövis a természet egyik vitaminbombája (C-vitamin tartalma 15-ször magasabb a narancshoz képest), valamint karotinoidokban és favonoidokban gazdag. Antioxidáns tartalmának köszönhetően lassítja az öregedési folyamatokat és javítja a bőr állapotát.

amarántA homoktövis segíthet fenntartani a koleszterin homeosztázisát és kiegyensúlyozni a vérnyomást telítetlen omega-7 palmitoleinsav tartalmának köszönhetően, amely segít csökkenteni az LDL (rossz koleszterin) és növelni a HDL (jó koleszterin) szintjét a vérben.

 

 

Amaránt

Az amaránt egy sztanolokban és szkvalénban gazdag növény. A szkvalén képes helyreállítani a vér koleszterinszintjét és triglicerid koncentrációját. Az amaránt mag, a B-vitaminok, esszenciális ásványok (kalcium, vas, kálium, cink, réz és mangán) mellett tartalmaz aminosavakat is.