Független tanácsadó honlapja.

Étrend-kiegészítők Tiens termékek

 

 

Ligetszépe kapszula

Kód: S10 OETI: 1079/2006

Ligetszépe kapszula
A ligetszépe kapszula érelmeszesedés-gátló, szívvédő hatású természetes alapú termék, amely szükséges a sejtmembránok felépítéséhez és a hormonális egyensúly biztosításához. Az olajat a ligetszépe gyógynövény magvaiból, modern hidegsajtolásos módszerrel préselik ki.

A politelítetlen zsírsavakban gazdag ligetszépeolaj fő összetevője a gamma-linolénsav. Ez egy pótolhatatlan politelítetlen zsírsav, amely az emberi szervezetben nem képződik, és az étellel kerül be.

ligetszépe kapszulaA kutatások bebizonyították, hogy a gamma-linolénsav részt vesz a prosztaglandinok létrehozásában, (amelyek a női szervezet fontos fiziológiai szabályozói), valamint fontos szerepet játszik a prosztaglandin alapú anyagcsere egyensúlyának kialakításában.

Ezért, hogy a nőknél fenntartsák a fiziológiai menstruációs ciklust minden mellékhatás nélkül, be kell vinni meghatározott mennyiségű gamma-linolénsavat.

A gamma-linolénsav fontos összetevője a sejtburkolatnak. Ha kevés van belőle, felbomlik a vízháztartás egyensúlya, kiszáradáshoz, allergiához, sőt ekcémához vezethet.

Hatása:

A ligetszépe kapszula nagymennyiségű alifás olajat tartalmaz, ezek csökkenthetik a vér lipid szintjét. A gamma-linolénsav visszatartja a zsírsejtek növekedését és elősegíti azok felbomlását, ez fogyáshoz vezethet. Ez a szer nagyszerű hatással lehet a középkorú nők egészségére. Segítheti a sebek regenerálódását (műtéti beavatkozások után- bőrgyógyászati, plasztikai műtétek), javíthatja a bőr feszességét, rugalmasságát, csökkentheti a bőrszárazságot, a bőrviszketést.

Adagolása:

Adagolás: napi 3-6 kapszula evéskor.