Független tanácsadó honlapja.

Tiens készülékek

 

 

Lábmasszírozó szőnyeg

Kód: D09, D10

Lábmasszírozó szőnyegAz ember lába szoros összefüggésben van az ember egészségével. Az emberi szervezet különböző elváltozásai, rendellenességei a megfelelő talp- reflektív zónákban nyomon követhetők. Ha a láb reflektív zónáit egészségre kedvező hatású oldatban áztatjuk, és a láb reflektív zónáira frissítő masszázst alkalmazunk, amely fejlesztheti a vér körforgását, a megfelelő belső szervek funkcióit szabályozza, ezáltal befolyásolja kedvező irányba az elváltozásokat, rendellenességeket és erősíti a szervezetet. Amikor rálépünk a szőnyegre, naponta 10 percig járunk rajta, akkor az, aki rajta jár, a saját testsúlyát használja arra, hogy a reflektív zónákat masszírozza. Ha a lábat gyógy-oldatban kiáztatjuk, majd erős masszázst végzünk, akkor kétszeres a hatása a alkalmazójára. Ezáltal a felhasználó energiacsatornáit gyorsan kitisztítja a reflektív zónákon keresztül, oly módon, hogy felerősíti a vérkeringést, eltávolítja a mérgeket, és a zavaros Chi-energiát, segít abban, hogy a felhasználója ellazuljon, energiával teljen meg, mind fizikálisan, mind egészség tekintetében.

 

 

Lábmasszírozó szőnyeg használataA lábmasszírozó szőnyeg hatásai:

A lábmasszírozó szőnyeg javíthatja a szervezet keringési funkcióit, a sejtek anyagcseréjét, a nyirokmirigyek kiválasztását, erősítheti a immunrendszer védelmi funkcióját, aktivizálja a leukocitákat és limfocitákat.
Növelheti az idegi ellenállóképességet, hatékonyan blokkol más patológiai impulzusokat, amelyek az idegközpontot érik, beindíthatja a szervezet belső önszabályzó képességét, aktivizálhatja az összes szerv és a szövetek funkcióit, terápiás hatással rendelkezik azáltal, hogy megszabadít az elváltozásoktól, rendellenességektől, erősítheti a szervezetet.

A lábmasszírozó szőnyeg jótékony hatást fejthet ki, azáltal, hogy feljavítja a pszichoterápiai hatást, fokozza a szervezet pszichológiai pihenését és szabályozását, segíthet a test és a lélek ellazulásában, nagyszerű lelkiállapotot idéz elő, erősítheti az immunrendszert, növelheti az optimista életérzést, megszüntetheti a kóros pszichológiai érzeteket, a pesszimizmust, a kiábrándultságot, stb. és előnyös lehet akkor, ha a páciensek meglévő terápiás tényezőit kell mobilizálni, ahhoz, hogy megküzdjön és legyőzhesse a szervezetben kialakult elváltozásokat, rendellenességeket.

Chi" reflex-pontok.

Chi reflexpontok
A reflex területen érezhető állapot egyenes arányban áll az energiazavar nagyságával, fennállásának időtartamával, és az általa okozott szervi elváltozás mértékével.

A reflex-terület ingerlésével az energiaáramlási zavar normalizálható, a következményes szervi elváltozás megszüntethető.

Egyes reflex pontok érzékenysége, vagy fájdalma jelzi, hogy a hozzátartozó belső szervben funkcionális zavar, vagy rendellenesség áll fenn.

A talp reflexterületeinek analizálása olyan képet ad, mint egy komputer terminálja, mely képet nyújt a szervi és funkcionális tevékenységek mindenkori állapotáról, a harmonikus összerendezésről és a homeosztázistól történő bármely elváltozásáról. A láb kezelésével az egész test harmonizálása érhető el.

A szőnyeg hatására a talp refelxpontjainak ingerlésére un. reflex, magyarul visszahatás keletkezik a hozzá tartozó szervben, testrészben. 

Talp chi reflexpontok chi láb reflexpontok

A TIENS termékek nem gyógyítanak semmit, a szervezet regeneráló képességét segítik elő.