Független tanácsadó honlapja.

Étrend-kiegészítők Tiens termékek

 

 

Olyan vagy, ahogyan alszol

alvási pozíciókAz Egyesült Államokban készített felmérésből kiderül, hogy lényegi összefüggések vannak az alvás közben felvett pozíciók, és az emberi személyiség között.

 

 

 

A több mint, 1000 főt felölelő tanulmányból kiderült, hogy hat kedvelt alvási pozíció létezik:

  • magzati = oldalt összegubózva
  • farönk = oldalt egyenesen
  • sóvárgó = ferdén oldalt fekve
  • katonás =háton egyenesen
  • szabadon esés = hason kiterülve
  • tengeri csillag = háton, kezeket felemelve

 

Érzelmes embriók

 

A megkérdezettek 41%-a magzati pozíciót választotta. Azok, akik így alszanak, nagy hangsúlyt fektetnek a külsőségekre, rendkívül érzékeny a szívük, félénkek, ugyanakkor egy jó társaságban nagyon hamar feloldódnak.

 

Egyenes nyitottak

 

15% az, aki oldalt egyenes pozícióban alszik. Számukra egyszerűen megy az ismerkedés, társaságkedvelők, hamar beilleszkednek. Könnyen megbíznak bárkiben, akár egy idegenben is, ugyanakkor meglepően hiszékenyek. Kissé könnyelműek, ám jóindulatúak és sokszor jókedvűek.

 

Oldalsó gyanakvók

 

13% ferdén oldalt fekve szeret aludni. Az így alvók alapvetően nyitott személyiségek, ugyanakkor gyanakvó és cinikus emberek. Nehezen hoznak döntéseket, nem szívesen változtatnak az életükön. Szarkasztikusak és ironikusak. Gyanakvóan szemlélnek mindent és mindenkit.

 

Hátsó megfontoltak

 

A kérdőívet kitöltők 8%-a háton, egyenesen alszik. Mentalitásukat tekintve csendesek és tartózkodóak, nem szeretik a felhajtást maguk körül, ugyanakkor magasak az elvárásaik. A tökéletességre törekednek és megfontoltak.

 

Hetyke pocakosok

 

7% tölti az éjszakát hason fekve. Személyiségükre jellemző, hogy hetyke, társas lények, ugyanakkor passzív bizalommal rendelkeznek, rosszul tűrik a kritikát. Mindenről megvan a saját véleményük.

 

Csillogó kitárulkozók

 

5% háton, kezüket felemelve alszik. Karakterüket tekintve nagyon türelmesek és megértő barátok, nagyon jól hallgatnak, nyíltak és segítőkészek, akkor a legboldogabbak, ha reflektorfényben szerepelhetnek.

 

Bármelyik alvási pozíció is jellemez minket, egy dolgot tudnunk kell! Ha sokat forgolódunk, az komoly problémák előjele is lehet. A rossz alvás egészségügyi problémákhoz vezethet. Találd meg a helyes és kényelmes fekvőhelyzetet, és aludj nyugodtan, álmod édes lesz és kipihenten ébredhetsz!

 

Forrás: napidoktor.hu

 

paplan és matracvédő antilipid tea chitosan kapszula chi gép
Paplan és matracvédő Antilipid tea Chitosan kapszula Chi gép