Független tanácsadó honlapja.

Étrend-kiegészítők Tiens termékek

 

 

A gyógyító citrom

citromA citrom tízezerszer erősebb, mint a kemoterápia – állítja dr. Dezsényi Emese mentő-és katasztrófavédelmi orvos. Egy cikket fordított le és adott közre a témában.

A Baltimore-i Institute of Health Science közlése szerint a citrommal a rák ellen is felvehetjük a küzdelmet. Aszintetikus gyógyszerekkel szemben az a jó hogy, a citromot lehet enni, de készíthetünk citromfürdőt is, ami különösen jótékony hatást fejt ki a test beteg részein.

 

A citrom minden fajtája rendkívül hasznos a rákbetegségek kezelésében, illetve. Megelőzésében – állítja a cikk. Emellett arról is ír, hogy a citrom hasznos lehet a gombás és bakteriális fertőzésekkel szemben, jótékony hatással van a magas vérnyomásra, antidepresszáns és csökkenti a stresszt is.

 

Azt tanácsolja: vágj fel citromot és add oda a gyerekeknek, hogy szopogassák, vagy tegyél a pohár vizedbe egy pár szeletet, ezzel is megelőzheted a rákot. A fogzománc védelme érdekében mértékkel rágcsáljuk csak.

 

Te most úgy segíthetsz a szükségben levő barátaidon, hogy a tudomásukra hozod, hogy a valódi citromlé előnyös a betegségek megelőzésében.

Ha van lehetőséged, hogy egy citromfát ültess a kertedben vagy a teraszodon, balkonodon, akkor még ma tedd meg. A citrom fának nem kell sok hely és tudjuk, hogy sok fajta létezik belőle.

 

A citromot eheted különbözőképpen: megeheted a pépet, a kipréselt lét, készíthetsz hűsítő italokat belőle, sorbetet, tésztákat, süteményeket.

 

Forrás: hajraegeszseg.hu