Független tanácsadó honlapja.

Étrend-kiegészítők Tiens termékek

 

 

Igazság a red bull italról

Red BullEzt az italt országunk minden szupermarketjében árusítják. Mégpedig szabadon, s mivel divatban van, bármelyikünk fogyaszthatja és megkóstolhatja, még ha csak kíváncsiságból is….

pedig akár HALÁLOS is lehet.

A RED BULL-t azért készítették el, hogy a nagy fizikai terhelésnek alávetett személyek agyát serkentse, de semmiképpen nem arra, hogy egy ártalmatlan, vagy üdítő italként fogyasszák.

A RED BULL-t világszerte forgalmazzák a következő szlogennel:

„Növeli a fizikai állóképességet, élénkíti a koncentráló képességet és a reakcióidőt, energiát ad és javítja a lelkiállapotot”.

Mindez megtalálható az évezred energiaitalának, a RED BULL dobozán.
A RED BULL a világ majdnem 100 országába eljutott.
A Vörös Bika márka legfőbb fogyasztói FIATALOK és SPORTOLÓK, két olyan vonzó szegmens, amely rabul esett az ital által kiváltott hatásnak.

A TÖRTÉNET a következő:

Az italt Dietrich Mateschitz készítette el, egy osztrák származású üzletkötő, aki egy HONG KONG-i üzleti útja során fedezte fel, amikor egy fogkefét gyártó cégnek dolgozott.

Ennek a – koffeint és taurint tartalmazó recept alapján elkészített - folyadéknak abban az országban bomba sikere volt; s ekkor fordult meg a fejében, hogy milyen hatalmas sikert aratna ez az ital Európában, ahol még ez a termék ismeretlen volt, nem beszélve az igazi vállalkozóvá válás lehetőségéről.

DE ENNEEK AZ ITALNAK AZ IGAZSÁGA MÁS!

Franciaországban és Dániában éppen most tiltották be, mint a halál koktélját,a GLÜKURONSAV LAKTON-nal kevert vitamin összetevői miatt.

A GLÜKURONSAV LAKTON egy rendkívül veszélyes vegyület, melyet a hatvanas években az Egyesült Államok Védelmi Minisztériuma fejlesztett ki a VIETNAM-ban állomásozó haderők harci szellemének a fokozására, s amely a háborús stresszt oldó hallucinogén kábítószerként hatott.
Azonban, ez a szervezetben ROMBOLÓ UTÓHATÁST VÁLTOTT KI, ezért idővel megszüntették,mivel az ezt fogyasztó katonák soraiban nagy számban fordultak elő migrénes, agydaganatos és májbeteges esetek.

Ennek ellenére, a RED BULL doboz összetevői között olvasható:

GLÜKURONSAV LAKTON, mely serkendő gyógyszerként van katalogizálva.

Azonban,

NEM SZEREPELNEK a RED BUL dobozán az ital fogyasztásának azon következményei, amelyek maguk után vonnák feltüntetni az alábbiakat:

FIGYELMEZTETÉSEK

1. Fogyasztása veszélyes, ha azután nem végzel fizikai gyakorlatokat, mivel energizáló hatása felgyorsítja a szív ritmusát és ez egy GYORS LEFOLYÁSÚ INFARKTUST okozhat.

2. AGYVÉRZÉSNEK vagy kitéve, mivel a RED BULL vérhígító összetevőket tartalmaz, hogy a szívnek könnyebb legyen a vért pumpálnia és ez által kisebb fáradtsággal lehessen egy adott fizikai terhelést elvégezni.

3. Tilos a RED BULL-t ALCOHOLLAL keverni, mert ez a keverék az italt olyan „halálos bombává” változtatja, amely KÖZVETLENÜL A MÁJAT TÁMADJA MEG, melynek következményeként az érintett terület soha többé nem regenerálódik.

4. A RED BULL egyik legfőbb összetevője a B12 vitamin, melyet a gyógyászatban az alkoholos kómában (alkohol fogyasztás okozta kóma) lévő páciensek megmentésére alkalmaznak.Ezért van az, hogy elfogyasztásakor magas vérnyomás és olyan izgalmi állapot alakul ki, mintha részeg lennél, pedig nem fogyasztottál alkoholos italokat.

5. A RED BULL rendszeres fogyasztása olyan visszafordíthatatlan idegi és ideggyógyászati betegségek megjelenését idézi elő, melyekből nem lehet felépülni.

VÉGKÖVETKEZTETÉS:

Ez egy olyan ital, amelyet az egész világon be kellene tiltani.


Venezuela, a Dominikai köztársaság, Puerto Rico y más Karib-tengeri országok folyamatosan riasztják a többi nemzetet, mivel ennek az italnak alkohollal történő keverése az emberi szervezetben időzített bombát alkot,
főleg a serdülőkorúak és a tájékozatlan felnőttek körében a tapasztalat hiánya miatt.

Ezt az italt az ország szupermarketjeiben és üzleteiben árusítják és bármelyikünk, bármely barátunk vagy gyermekünk megkóstolásra elfogyaszthatja, a reklámokat követve,

PEDIG AKÁR HALÁLOS IS LEHET!

Remélem Mindenkinek tudtam most mondani valamit.